• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ale Wy jesteście Kochane:) Dziękuje za ciepłe słowa!!! Wiecie co może to naiwne,ale ostatnią miesiączke z Alą miałam 12.12 ale 2008 roku więc może to jakiś znak? że i tym razem zaciąże i donosze pięknie ciąże?;) tym razem jest 12.12. ale 2012r. :-D Tak zarzekałam się, że grudzień odpuszcze,żeby mi sie dziecko nie urodziło we wrześniu jak Ala, żeby niemiała konkurencji przy urodzinach,ale pewnie nie odpuszcze:-D
Neta następny cykl jest nasz:D Trzymam kciuki za szybką @ i do dzieła:)
Ktr trzymaj mnie za słowo trzymaj;) Ja mam wrodzoną intuicje;) Któraś z Nas musiała zaciążyć i wypadło na Ciebie więc głowa do góry i będzie ok:)
Hona synuś śliczny:) Słodziaczek:) jak się czujesz? Jak szew po cc, dokucza? Jak Maluszek? Bezproblemowy?

Dziekuje dziewczynki
Maly w miare spokojny,budzi sie bez placzu,choc oczywiscie pokazal jaki ma wspanialy glosik.Mam problem z karmieniem,najpierw mialam wrazenie ,ze sie nie najada,bo ciagle domagal sie jedzenia,karmilam tylko jedna piersia,ktora w krotkim czasie byla cala poraniona,druga z wkleslym sutkiem okazala sie naprawde do niczego,probowalam odciagac z niej pokarm,ale udawalo mi sie doslownie pare kropli.Wiec zaczelam dokarmiac malego,i tak jest nadal,moge powiedziec,ze karmie go butelka i dokarmiam odciagnietym pokarmem,mam wrazenie z dnia na dzien po tym zastoju jest go coraz wiecej ,ale to i tak za malo,bo Alan to prawdziwy lakomczuch.Piersi strasznie bolaly,pilam szalwie na zmniejszenie laktacji,i spalam z kapucha na piersiach,obrzek ustapil teraz z kolei pije herbatki na poprawe laktacji.A szew dokucza jeszcze,w jednym miejscu zrobilo sie jakies zgrubienie,pobolewa,nie wiem co to moze byc.No i ten nieczuly brzuch,malo komfortowe uczucie.Na szczescie z dnia na dzien mam coraz wiecej sil.Maly potrzebuje opieki,na szczescie przesypia ok.3 godzin w nocy wiec i my jakos funkcjonujemy.Z reszta nawet gdyby wstawal co godzine i nie spal przez 3 kolejne nie narzekalabym.Jest cudowny,czasem patrze na Niego i jeszcze nie moge uwierzyc ,ze to dzieje sie naprawde.Jestesmy strasznie szczesliwi,maz dumny jak paw,wszystkim tlumaczy co to Alan ma po Nim.I oczywiscie maly jest doskonaly w kazdym calu:tak:

Hona, naprawdę cudowny chłopczyk - wyglada juz na dużego kawalera - prawie do wzięcia:P :) Dzis sie mojemu koledze urodził syn z fajna data 12.12.12.:)
Agnieszkaala - pomyśl sobie kochana, że za 2 tygodnie mozesz byc w ciąży:) Ja się czuję tak sobie, ale staram się myśleć pozytywnie na tyle na ile się da - chodzę wciąż do psychloga, która mi tłumaczy , że wszystko co czuję i przeżywam jest normalne i że mam prawo przeżywać to tak jak chcę i czuję. A czuję teraz tylko ogrooomną tęsknote

Agnieszkaala, szkoda:-(. My byłyśmy przejęte a co powiedzieć Ty:happy2: pewnie z tego stresu @ przesunęła się te kilka dni. Niedługo na pewno się uda ;-)
Małgonia, ja miałam kartę ciąży, gdzie gin zapisywała wszystkie wyniki a po każdym usg dostawałam jeszcze wydruk.
ktr to jeszcze bardzo wcześnie, na następnej wizycie na pewno go zobaczysz:tak:

reklama
hona, synuś jest wspaniały, przystojniak z niego:-) jeśli do męża podobny to jest czego zazdrościć:-):-);-) i duży jest, ale jeśli dobrze doczytałam to urodził się z troszkę większą niż przeciętna wagą. Cieszę się, że mały jest w miarę spokojny i daje Ci żyć:tak: Przykro mi, że rana po cc daje się we znaki, ale pewnie niedługo minie. Całuję Was ogromnie, przytul ode mnie swoje kochane serduszko:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry