Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przepiękna jest a jakie włoski długaśne
Co do wyprawki- ciuszków mamy już masę zostało chyba kupić tylko cieplejszą czapeczkę i rękawiczki na wyjście ze szpitala i na spacerki
Wózek, łóżeczko dostaniemy z tzw. odzysku ale w super stanie więc grzech nie skorzystać! Po świętach zaczynamy remont pokoiku Blanki więc wszystko systematycznie posuwa się do przodu ;-) 
Także ściany, sufit i podłoga zostanie ruszona
Całe szczęście że mój mężuś wszystko potrafi więc nie będzie większego problemu ;-) Co do pomocy w obowiązkach domowych ale i nie tylko to na pewno będę mogła liczyć na teściową
Złota kobieta mi się trafiła
Uaktualniłam avatarek na Twoje życzenie- już teraz nikt nie mówi że nie widać że w ciąży jestem heh :-)
Ale wiem że ten stan będzie się pogarszał ha 
.niech rosnie zdrowo.anilek &&&&&&&&&&&&&&&&&&.martusia dziekuje,ze pytasz.z brzuszkiem malej w miare.niejadek sie zrobila i musze ja czasem karmic na sile.nie wiem przez co...moze ma to zwiazek z tymi dziaslami.na ostatniej wizycie u pediatry stwierdzila,ze ma troche rozpulchnione dziasla na dole wiec moze cos sie zaczyna dziac w temacie zabkow.co do buzi to musielismy zamowic balsam z allegro z firmy la roche za 50zł,bo mielismy probke po ktorej bylo widac poprawe.od wczoraj mala smaruje i jest spokojniejsza,nie drapie sie,wiecej spi.ma wykwity czerowne na polikach,ale mam nadzieje,ze w miare stosowania balsamu troche to zniknie.od stycznia zaczynamy wprowadzac sloiczki.a ty jak sie czujesz? awatarek sliczny;-).anii co u was? przeczytalam,ze nadal karmisz mala cyckiem??? nie wiem czy to dobry pomysl przy podejrzeniu nietolerancji...robisz jej krzywde w jakis sposob,bo twoje mleko wywołuje u niej bole brzuszka i niepokoj.kiedy idziesz do lekarza z nia?Ja straciłam Aniołka 1 lisopada 2011 r a w grudniu zaszłam w ciąże i teraz ma cudownego synka więc jeśłi czujesz się na siłach to nie czekaj tylko działaj takie jest moje zdaniehej dziewczynki, dzisiaj bylam u gina i dostalam zielone swiatlo na staranka. POwiedzial ze po tym okresie mozemy sie starac, ale to bedzie dopiero 2 okres po poronieniu.... nie wiem czy to nie za wczesnie.... i czy nie poczekac jeszcze i po 3 okresie zaczac starania... co o tym myslicie??? Pytanie do dziewczyn, ktore sa juz w ciazy: po jakim czasie zaczelyscie starania? przypomne jeszcze ze jestem po lyzeczkowaniu..