• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

mysiak mi się dzień w dzień od samego rana zbiera na akcje...ale zaciskam zęby,jęczę,wmuszam jedzenie,wiukam...Wymioty to nic,dla mnie najgorsze są te koszmarne mdłości właśnie...24h wszystko podchodzi mi do gardła:((
Jeszcze kilka tyg temu pisałam do Ciebie ,że w życiu nie dotrwam z tymi dolegliwościami do 12 tc,a tu już 14 i nadal masakra heheh Chciałam mieć 2 dzieci,ale chyba zostane przy jednym;))
I wkurza mnie też to ,że zupełnie nic mi nie pomaga a próbowałam wszystkiego: imbir,cola,migdały,woda z cytryną,banany...

matita tule mocno

reklama
Plenitude... kochana zmien lekarza bo na zawał zejdziesz.. podejrzewam ze zamiast zaznaczyc w usg wiekosc zarodka to wpisal wielkosc pecherzyka i dlatego mu wyszedł 5t3d...

..... wszystko jest u ciebie wg owulacji prawidłowe:)

emka.. ja mam to samo.... a najgorzej ze jak gadam z kims to tez mnie na wymioty zbiera.... lodówka dalej mi śmierdzi

majra: trzymaj się tam dzielnie i leż grzecznie, choć wiem, że to trudne. Jesteśmy z Tobą!
mysiak: menu masz super! Ważne, że pasuje. Ale coś w tej coli jest, bo mnie teraz też do niej ciągnie i najlepiej jak jest zimna i mocno nagazowana. :tak:

mysiaczku zarodek 7 mm i pęcherzyk ciążowy 19 mm - on na usg za bardzo nie patrzył, wiek ciąży sprawdzał na jakiejś okrągłej tabelce i powiedział 6 tydzień.. już jestem spokojniejsza jak piszesz, że jest ok :tak:

dla wszystkich kobietek za kciuki przesyłam :* jesteście kochane :-)

czarna jutro Twój dzień - bardzo trzymam kciuki za jak najlepsze wieści &&&&

anii wiem kochana, że mocno trzymasz za mnie kciuki i pamiętasz o mnie, nawzajem :tak: bardzo Ci życzę żeby w Twojej rodzince wszystko się poukładało a Hania rosła jak na drożdżach :-) często robiło się pod górkę i komplikowały się te cykle i to mnie dołowało, jednak za każdym razem wstawałam i szłam dalej :-) zresztą nie dawałyście się zbyt długo dołować poza tym starałam się pomagać innym dziewczynom na forum bo to odciągało moją uwagę od własnych problemów, to zawsze najlepiej na mnie działa jak mogę pomóc.

emeczko Ty i mysiak macie przerąbane z tymi mdłościami, mam nadzieję, że odrobinkę Wam odpuści.. ja mam zazwyczaj rano mulenie/nudności, dziś rano obudziłam się na chwię o 3,33 i poczułam od razu mega mulenie, jednak udało mi się jakoś przekimać do rana.

majra leż kochana i nie martw się świętami, wiem, że tęsknisz do córci ale zawsze warto powalczyć i wiem, że Ci się uda, silna babka jesteś i dasz radę &&&&

anty
dzięki kochana, szef już wie bo zaniosłam zaświadczenie, powiedziałam mu że chcę jeszcze zostać, że 3 stycznia mam wizytę i do tej pory zostaję. pogratulował i zachowywał się jak człowiek..

anulka ja pewnie tak samo będę skakać z radości jak Ty zajdziesz :tak: wiem, że z moimi problemami z płodnością nie rokowałam zbyt dobrze i stąd radość na forum, że nawet takiej długodystansowej ośliczce (od uporu :-D) coś tam się udało :-) znacie mnie i wiecie jak jestem ;-)

katka przytulam, nawet taka sytuacja pomoże Wam przeżyć tą żałobę, ważne że jesteście razem i macie w sobie oparcie.

Ostatnia edycja:
reklama
Plenitude.. mi lekarz przed usg prenatalnym w 11 tyg wciskał ze jestem juz prawie w 12 wg ostatniej @.... probowałam mu wyjaśnic.. a on patrzał w swoją tabelke i dalej swoje... a ten co mi robił usg prenatalne smiał sie, ze lekarze są dziwni i mamy sie nie przejmowac.... prawidłowo wyliczył termin ciąży....

tak jak pisałam u Ciebie maleństwo rośnie prawidłowo :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry