mysiaczku zarodek 7 mm i pęcherzyk ciążowy 19 mm - on na usg za bardzo nie patrzył, wiek ciąży sprawdzał na jakiejś okrągłej tabelce i powiedział 6 tydzień.. już jestem spokojniejsza jak piszesz, że jest ok
dla wszystkich kobietek za kciuki przesyłam :* jesteście kochane :-)
czarna jutro Twój dzień - bardzo trzymam kciuki za jak najlepsze wieści &&&&
anii wiem kochana, że mocno trzymasz za mnie kciuki i pamiętasz o mnie, nawzajem

bardzo Ci życzę żeby w Twojej rodzince wszystko się poukładało a Hania rosła jak na drożdżach :-) często robiło się pod górkę i komplikowały się te cykle i to mnie dołowało, jednak za każdym razem wstawałam i szłam dalej :-) zresztą nie dawałyście się zbyt długo dołować poza tym starałam się pomagać innym dziewczynom na forum bo to odciągało moją uwagę od własnych problemów, to zawsze najlepiej na mnie działa jak mogę pomóc.
emeczko Ty i
mysiak macie przerąbane z tymi mdłościami, mam nadzieję, że odrobinkę Wam odpuści.. ja mam zazwyczaj rano mulenie/nudności, dziś rano obudziłam się na chwię o 3,33 i poczułam od razu mega mulenie, jednak udało mi się jakoś przekimać do rana.
majra leż kochana i nie martw się świętami, wiem, że tęsknisz do córci ale zawsze warto powalczyć i wiem, że Ci się uda, silna babka jesteś i dasz radę
&&&&
anty dzięki kochana, szef już wie bo zaniosłam zaświadczenie, powiedziałam mu że chcę jeszcze zostać, że 3 stycznia mam wizytę i do tej pory zostaję. pogratulował i zachowywał się jak człowiek..
anulka ja pewnie tak samo będę skakać z radości jak Ty zajdziesz

wiem, że z moimi problemami z płodnością nie rokowałam zbyt dobrze i stąd radość na forum, że nawet takiej długodystansowej ośliczce (od uporu

) coś tam się udało :-) znacie mnie i wiecie jak jestem ;-)
katka przytulam, nawet taka sytuacja pomoże Wam przeżyć tą żałobę, ważne że jesteście razem i macie w sobie oparcie.