• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
mysiaczku ja byłam pod gabinetem os**** po pachy, nie bardzo pamiętam drogę do przychodni, telepałam się jak galareta na świątecznym stole.. żeby inne pacjentki pod gabinetem nie widziały jak bardzo trzęsą mi się ręce zdjęłam kurtkę i je nią przykryłam, co chwilę brałam głębokie oddechy żeby się uspokoić, ale za cholibkę to nie chciało działać.. jeszcze było opóźnienie więc dłużej się bałam, jak usłyszałam ja mnie wyczytuje to byłam na skraju paniki.. dziwię się, że nie czmychnęłam stamtąd jak mnie wyczytał :baffled:

Plenitude GRATULUJE KOCHANA :):) trzymam kciuki za spokojne 8 miesięcy :) a kto Ci prowadzi ciążę?
Katka przytulam... my również z M mieliśmy straszne załamanie ostatnio. Beczeliśmy jak dzieci. Rano wstałam zapuchnięta, a moje oczy wyglądały jak u pandy...

Ostatnia edycja:
Pleni ogromne gratulacje!!!
forumowe kciuki teraz będą zaciskane przez kolejne 8 miesięcy

Dziewczyny my z męzem wczoraj mieliśmy gorszy wieczór. Wyobraźcie sobie, że przez głupi film. Oglądalismy Listy do M. Nie wiem czy widziałyście, ale dośc fajny, lekki filmik. Przynajmniej tak mi się wydawało rok temu jak go oglądaliśmy pierwszy raz. Przed tym wszytskim. Tam jest takie małżenstwo, które straciło dziecko.. I pusty talerz, pustka w domu itd.. Rozwaliło nas to - beczelismy oboje na tym filmie nie umiejac sie uspokoic.(
Katka doskonale wiem co czułaś
W zeszłym roku byłam na filmie z mamą i w momencie kiedy bohaterka pobiegła szukać tego misia, cała sala podciągała nosem, a ja próbowałam się nie rozbeczeć bo byłam już po 5 cyklach starań i z każdym miesiącem gdy przychodziła @ traciłam nadzieje. W tym roku oglądałam go z mężem 2 tygodnie po # i ryczeliśmy oboje.

Plenitude on mnie przyjmował do szpitala 6 października... jeżeli wybierzesz szpital w ZG to jest to dużym plusem, że będziesz u niego prowadziła ciąże. Zawsze lepiej jest mieć swojego lekarza "pod ręką" w szpitalu. Jak będziesz do niego chodzić prywatnie to część wizyt możesz umówić przez poradnię przyszpitalną (z tego co pamiętam on też tam przyjmuje)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry