O matko dziewczyny trzymam kciuki moco &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Plenitude- kochaniutka wiem ze zadne slowa nie pomoga, ale musisz byc dzielan i wierze ze bedzie ok . Wiemy z doswiadczenia wszytkie tutaj ze na wiele spraw nei mamy wpływu poprostu los- bedzie dobrze
enya - kochaniutka jak dziewczyny piszą jeszcze nic nie straconego nie poddawaj się i myśl pozytywnie choć my aniołkowe mamuśki mamy trochę inne podejście, nawet w przypadku tego najgorszego scenariusza nie poddaj sie. mój nowy lekarz powiedział teraz ze świadomie mnie nie pości w 4 ciąże i żeby się teraz nie starac swiadomie bez wszystkich badan.
Robimy z mężem wszytko co nam dal, nie jest to tanie bo ceny kosmos ale trudno. Czekamy na wyniki. Immunologie właśnie robiliśmy w zeszłym tygodniu w Prokocimu coś kolo 400 zł prywatnie, teraz czekamy co tam wyjdzie z tego i kariotypu . Wiem ze żadnej bakterii nie mam , choć tyle .
Trzymam kciuki dziewczynki za was
Plenitude- kochaniutka wiem ze zadne slowa nie pomoga, ale musisz byc dzielan i wierze ze bedzie ok . Wiemy z doswiadczenia wszytkie tutaj ze na wiele spraw nei mamy wpływu poprostu los- bedzie dobrze
enya - kochaniutka jak dziewczyny piszą jeszcze nic nie straconego nie poddawaj się i myśl pozytywnie choć my aniołkowe mamuśki mamy trochę inne podejście, nawet w przypadku tego najgorszego scenariusza nie poddaj sie. mój nowy lekarz powiedział teraz ze świadomie mnie nie pości w 4 ciąże i żeby się teraz nie starac swiadomie bez wszystkich badan.
Robimy z mężem wszytko co nam dal, nie jest to tanie bo ceny kosmos ale trudno. Czekamy na wyniki. Immunologie właśnie robiliśmy w zeszłym tygodniu w Prokocimu coś kolo 400 zł prywatnie, teraz czekamy co tam wyjdzie z tego i kariotypu . Wiem ze żadnej bakterii nie mam , choć tyle .
Trzymam kciuki dziewczynki za was
.kazdy w szoku jak tak mozna.a mozna.zrobilam to dla meza.poprostu jak go poznalam to nie palil-nie pali do tej pory-nie toleruje fajek.generalnie glupio bylo mi palic przy nim,a juz tym bardziej sie z nim calowac...wiedzialam,ze zadne gumu,perfumu nie zabija tego smrodu.on mi nie mowil,ze mam rzucic itd.to byla moja decyzja:-).nie powiem ciagnelo jak cholera.najgorzej przy pifku,ale i to sie skonczylo.poprostu nie pilam alkocholu przez pewien czas zeby bylo mi latwiej.w barze tylko jakis sok,ale pozniej nawet do baru przestalam wychodzic,bo moj maz z tych domatorow sie wywodzi
.czasem mnie dzis pociagnie,najgorzej jak sie porzadnie zdenerwuje.mialam tak kilka razy,ze zapalilam,ale to juz nie to samo...jakos nie smakowalo mi,smierdzialo...a powiem ci,ze nie przytylam wcale...za to widzisz ja nie moge sie wziasc za cwiczenia-tu silnej woli brak
...kasia,a wy znacie plec malucha juz??? obstawiam ci chlopca:-);-).enya a powiedz mi jakie ty leki bierzesz???? clexan i acard masz wlaczony??? plenitude tak jak napisalas stres jest zlym doradca...moze tylko zaszkodzic.dziecko czuje twoj lek,zlosc wiec narazie i tak nie pozostaje ci nic innego jak czekac...musisz sprobowac sie wyciszyc.co do badania to ja osobiscie wolala bym badziej doswiadczona placowke.pati.b.jak mala?