Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To ty jeszcze pytasz?Moge wrocic?![]()

GRATULACJE !!!!Mysiaku, dziekuje... Musialam odpuscic presje, myslenie o zaciazeniu itd. Obiecalam ze tu wroce, ale chcialam wrocic juz na szynach. Wczoraj wieczorem zobaczylam ladna waskotorowke, wiec jestem...
Super foty i fajnie ,że na własnym jesteścieBett, mieszkamy, ale wciaz sie urzadzamy w miare jak srodki pozwalaja. Jakis grubszy remont typu panele na podlogi i przemalowanie scian, dopiero w planie. Na razie przystosowujemy dom do swoich potrzeb, czyli organizujemy sie meblowo itd. Karol... gdyby go opisac krotko, to wielkoludek. 91cm i 14kg wagi, ale proporcjonalny i rozwija sie prawidlowo. Zaczal wlasnie chodzic i pojawia sie komunikacja werbalna.
![]()
Edyta, dziekuje!
Anilek, dlugo mnie nie bylo, jak pisalam, musialam wylaczyc myslenie o ciazy, zajac sie czym innym... Dom jest spokojny, cichy i nasz. Powoli go ukladamy pod nasze zycie, kupujemy po mebelku. W dodatku mnie sie umyslilo umeblowanie w litym drewnie i lampy tiffany, wiec jak prawdziwa kobieta gust mam dosc kosztowny. Na szczescie wylookalam meble, ktore mozna kupowac po sztuce, wiec owa kosztownosc rozbijamy nieco w czasie. Wazne ze powoli realizuje sie moj wymarzony styl sielsko-wiejski, w ktorym witrazowe lampy beda zupelnie z czapy, ale ja lubie magie witrazy. Polaczenie farmhouse i art noveau moze byc ciekawe w sumie.
Karollo to wielki psujacz, wyklocajacy sie o wszystko i probujacy rykiem zalatwiac sobie rozne sprawy. Chlopiatko dobija wielkoscia i mam z nim czasem ubaw, bo ludziska na haslo ze on nie chodzi, z ubolewaniem kiwaja glowami, a podanie wieku powoduje wypad galek ocznych. Dzieciatko nosi ubranka w rozm. 2-3lata. Od niespelna miesiaca zaczal chodzic, od kilku dni wypuszcza sie sam bez prowokacji na dluzsze spacerki. Jest goracym wielbicielem polskiej kielbasy i pasztetu, mleka nie pije, kaszek nie jada, butli nie doi od dawna.
SUPERKobietko, duzy chlopak jest, ale zdrowy jak kon wiec niech rosnie ile chce. Faktycznie jestes cierpliwa i juz niedlugo ci zostalo czekania, a potem... trzesienie ziemi pewnie?W ramach niemyslenia u mnie dziala praca - postawilam profil na FB i na ile Karol pozwala, cos tam robie, na szczescie zamowien nie brakuje. Ot, takie:
https://www.facebook.com/CarolsButiqueAndPhotographyProps?ref=hl
ja też dzis testowalam...... ale negatywny i szczerze ufffff trzeciego teraz sobie nie wyborazam.. mąż firme otworzył a w jego pracy to teraz takie czasy ze nie wiadomo czy go nie wywalą bo coś kombinują chyba
no a ja bez pracy i też dziergam i chyba otowrze sklepik internetowy moze na zus z tego będzie :-) adam ma w jednym z pkd taki rodzaj działalnosci wiec moge sie pod niego podpiąc bo ja bym sie bała tak sprzedawac bez dzialalnosci gosp. swoje na studiach o fiskusie sie dowiedziałam i to wyglada tak ze sledza sobie np urzytkownikow allegro i jak im odpowiednio sprzedaz rosnie to robia kontrole z nienacka (jesli to nie firma nie maja obowiazku uprzedzic o konroli) a potem to sypia sie kary podatek i odsetki od niezapłaconego podatku... ludziom wydaje sie ze jak maja rzeczy za grosze w sprzedazy to skarbowka ich nie dopadnie ale oni po prostu czekaja az im sie to bedzie oplacało