• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Neta, miałyśmy się starać razem... Marwti mnie, że dziś 16 dzień cyklu i nie ma najmniejszych oznak płodności. Nawet pożyczyłam od koleżanki mikroskop owulacyjny, ale też nie pokazuje, żeby owulacja miała się zbliżać. Zaczynam się frustrować. To bardzo niefajne tyle czasu zupełnie się nie rozumieć ze swoim organizmem.

reklama
agnieszkalla grtaulacje i dużo zdrówka dla was
nisiao ??? &&&
pleni jestem z tobą całym serduchem &&
karola wazne ze pije przy gorączce - biedactwo

my wczoraj badanie USG bioderek wsio ok, dzis szczepienie, co do mojego pediatry okazało sie że jednak narazie nie moge zmienic bo przy zostawianiu karty szczepień gdy ja leżałam na połozniczym, mój M jednak wypełnił deklarację sie okazało i zmienic mozna po 6 miechach .... inaczej płaci sie karę .... a mnie niestety na to niestać, eh

Natalka z kuzynem (synkiem mojej siorki)

Załączniki

• DSC07584.jpg
    DSC07584.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 53
agnieszkaala a co to jest viburcol??? bo jesli cos p/goraczkowego to daje jej PEDICETAMOL.a dziasła smaruje Calgelem...niestety to ostatnie nijak sie sprawdza.nie dosc,ze nie chce sie rozsmarowywac na dziasłach,to jesio nie pomaga.to juz drugi zel.pierwszy byl bobodent i wprawdzie jakosciowo dobry,ale tez nie pomagal:wściekła/y:.jest jesio Camilia i dentinox chyba...nio to teraz kochana odpoczywaj sobie.a jak twoja mała z tymi chorobami? troche juz lepiej czy nadal podlapuje? juchu dzis dalam jej brzoskwinke taka ze słoiczka,bo rozrzeszamy jej juz od jakiegos czasu dietke i widzialam,ze dziamała,bo to wodniste bardzo,a i takie letnie to nic jej nie podraznialo.boje sie tylko,ze jak daje jej takie letnie picie i mleko,bo inaczej nie wypije to albo ja przeziebie albo zoładek jej przeziebie:no::baffled:.

myszka co u ciebie??? dawno cie nie było. aniunia jak Tobi? jak z jedzeniem? Majra jak sie czujesz??? prija,duncus was tez wywołuje.

Agnieszkaala, BOSKO!! Spokojnie - jakies tam przeziebienie ciazy nie ruszy, grypa moze byc zagrozeniem, ale mam nadzieje ze to nie grypa. W kazdej ciazy mialam jakies cherlanie i to zwykle z poczatku - przechodzilo bez sladu poganiane duza iloscia czosnku. Ja wiem, ze sie boisz, ja tez sie boje, ale... nie mozemy nie probowac.

Agnieszkaala, gratuluję serdecznie!

Dziewczyny, ja z kolejnym idiotycznym pytaniem. Na jakiej wysokości znajduje się jajnik? Coś mnie lekko zaczęło kłuć z lewej strony na wysokości najbardziej wystającej kości biodra, tam, gdzie się zaokrągla. Nie za wysoko na jajnik?

Karola viburcol to czopki na bolesne ząbkowanie. Nie pamiętam czy one także działają przeciwgorączkowo,ale chyba nie. U Nas w ekstremalnych sytuacjach działał ok. A na codzien używaliśmy bobodentu.
Katherinna możliwe, że to jajnik kłuje. Mnie rzadko kłuje, ale w tym cyklu kłuł i jest dzidziol:) Trzymam kciuki, żeby u Ciebie też tak było. A jeszcze co do miejsca bólu to może promieniować. Jak miałam kilka lat temu torbiela na jajniku to mnie bolało pod zebrami, a okazało się, że tak wysoko ból promieniował.
Kłaczku pierwszy raz mam taki straszny lęk i niepokój w sobie. W obu poprzednich ciąża nie przypuszczałam, że może się coś złego stać. A teraz zamiast radości jest ogromny strach i lęk.
IZW dzieciaki cudne. Chyba są w podobnym wieku? Super, że z bioderkami ok.
Neta co u Ciebie?

Powiedzcie mi kiedy słychać bijące serduszko? Jak pójde pod koniec lutego powiedzmy 28 do lekarza, a ostatnią miesiączke miałam 12 stycznia to będzie słychać bijące serduszko?

Ostatnia edycja:
nom 2 miechy róznicy miedzy nimi, zdjecie zrobione ze strony Natalki wiec wydaje sie być nawet wieksza od tymka w rzeczywistości róznica jest bardziej widoczna

agnieszkalala serduszko zaczyna bić ok 6 tygodnia, ale wiekszość lekarzy radzi poczekac na przełom 7 i 8 tygodnia żeby niepotrzebnie sie nie stresować i na 100% usłyszeć to na co sie czeka z utęsknieniem - jeden z najpiekniejszych dzwieków na świecie :D Ale wiem że "łatwo sie mówi" a doczekać sie nie idzie i wiekszość z nas ma nadzieje usłyszeć serduszko pierwszego dnia 6 tygodnia ciąży - ale często trzeba iść na powtórne badanie za "tydzień" bo jest jeszcze zbyt wcześnie

IZw ja już bym właśnie chciała iśc tak, żeby usłyszeć serduszko, bo u mnie gin kazałbymi potem przyjść za 4 tygodnie. On nie praktykuje wizyt co tydzień. I bym się stresowała przez następny miesiąc,więc chce utrafić tak,aby już było słychać. Ale denerwuje się strasznie i chciałabym mie4ć już tą pierwszą wizytę za sobą.

reklama
Karola: Dziękuję że pytasz. U mnie jakoś leci, teraz w środę dowiedziałam się że będzie dziewczynka. Przez połowę ciąży myśleliśmy, że chłopak, już imię wybraliśmy :-) A tu taki psikus. Ale ja się bardzo cieszę, choć mój mąż chciał chłopca. Za 5 dni połówkowe i wiadomo strach. Maleńka daje o sobie porządnie znać, silne dziecko. Oby do końca było dobrze i żebym mogła się cieszyć tak jak Ty:tak:

Plenitude: Bardzo Ci współczuję, rozumiem Twoje rozterki, każda matka się boi o zdrowie swojego dziecka. wierzę, że mimo wszystko będzie dobrze.

Agnieszkaala:
GRATULUJĘ. Bardzo się cieszę :-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry