• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Loi jak piszesz posta, to pod spodem, masz taki haczyk i tam koło niego pisze "Pokaż Twoją Sygnaturę" może masz odhaczone i dlatego nie widać suwaczków.

Ja wróciłam od lekarza, i powiem wam, że mam dobre wieści, o mało co się nie popłakałam jak maluszek zaczął się ruszać, serduszko bije i maluszek rozwija się prawidłowo, dziś wg usg mam 9t4d :).

juchu: gratulacje!!!! też już bym chciała być w ciąży i usłyszec serduszko......

Loi czekamy na wieści jak poszła wizyta &&&&

OneMoreTime ja mam zamiar chodzić do dwóch lekarzy i jednemu o drugim nie mówić, więc będę mieć dwie karty ciążowe, jedną prowadzoną przez prywatnego, a drugą przez tego z nfz. Moja siostra tak chodziła z drugim dzieckiem.

liluś 87 ani się spostrzeżesz a Tobie będziemy gratulować bijącego serduszka

Jestem..
Z nastrojem nijakim, ale na re chwile na "nie"..
pecherzyk jest, 32mm i ja sie martwie, ze to malo.. ze moze od tej piatkowej wizyty wcale nie urosl..
Lekarka fajna, z dobrej kliniki i udalo mi sie po znajomosci do niej na nfz dostac, wypisala mi tez clexane na znizke i jestem po 1 zastrzyku.. Kolejna wizyta u niej za 2 tyg, a u mojej gin w piatek. Jutro ide na bete i ta nowa lekarka podala mi swoj nr i mam jej dac znac, co do wyniku bety.
To tyle.. nie wiem, co myslec..

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry