• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

juchu twój m na pewno tak nie myśli,sama z pewnoscia wiesz,że w nerwach nie zawsze mówi się to co myśli...Co nie upoważnia go oczywiście do denerwowania brzuchatki:wściekła/y:co do lekarzy też napisałam tak ogólnie,nie wiem czy bym się zdecydowała na dwóch skoro nawet do jednego nie lubię chodzić;-),ale czasem warto zasięgnąć opinii jeszcze kogoś innego,w końcu nikt nie jest nieomylny...Bardzo się cieszę,ze badania ok:tak:
karola ale w sumie to ty też często się udzielasz,więc może ty?
OneMoreTime skoro dwóch lekarzy to może i dwie karty?W przeciwnym razie obaj się obrażą,ze im nie wierzysz...
loi &&&&&&&&&&&&&&&&& za przyrost bety
neli czemu niestety? 78 to fajny rocznik;-)
pleni uff,cieszę się przeogromnie,że to tylko fałszywy alarm
karola gratuluję Gargamelka;-)
enya jak po Łodzi?
kłaczek jak badania?
zjola jak sobie dajesz radę?Co u mamy?

reklama
Pleni to odpoczywaj ile wlezie i czekamy z toba na wyniki &&
kłaczek ponownie kciukasy za USG
Mysiak rezygnujesz z neta chwilowo czy zmieniaż dostawcę? bom nie w temacie .... wracaj szybko
Loi nie zamartwiaj sie na zapas, przecież jest ok && za pomyślna betę
katherine oj wiele z nas umysł płatał podobne figle, ja nawet od czasu do czasu znikałam z forum i omijałam szerokim łukiem "ciążowe tematy w realu i w necie", no ale co zrobić ... nic tylko cierpliwie czekac na swój własny cud, ja sie doczekałam i tobie oraz wszystkim oczekującym z całego serducha tez zyczę &&
anulka co tam u ciebie kobitko??
czarna mój M dziś ma wolne i jak odespi swoje to pewnie do kompa mnie nie dopusci hehe wiec od razu && za jutrzejsza ginko-wizytancję
karolka oby mała jak najłagodniej przeszła przez etap żąbkowania && a hustawka świetna, my niestety na naszym poddaszu nie bedziemy mieli mozliwości zamontowania takiego cuda, futryna w drzwiach na skos;/ a belka stropowa ta główna najwyższa leci przez środek mieszkania wiec tyz nie da rady
kasia tobie jeszcze raz dziękuje za podesłanie sab simplexu :D została nam jeszcze 1/3 opakowania, mała czasem pomarudzi przy pierdkaniu, ale to nic w porównaniu z tym co było, więc z reka na sercu wszystkim mamom w przeprawie przez KOLKOWE dni polecam ten specyfik oraz wode koperkowa ta sprowadzona z UK oba środki u nas podziałały bez zarzutu
neli ja tez 78 i mój M również
ziółko ściskam cie mocno
enya jakie wieści??
emy, babianka za was tez mocno zacisniete kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&& napiszcie od czasu do czasu co u was pod serduchem słychać
pandora83 ja jak byłam w ciązy próbowałam sie zadomowic na grudniówkach, ale mimio prób nie udało sie bo jak miałam strach czy jakies obawy to jakos nie umialam tam pisać z dziewczynami ktore w 99% nie wieziały by co czuje i zaglądałam na cpp, choc przyznam że zawsze miałam stracha ze przeczytam o kolejnych aniołkach ... a wiadomo jak to działa na psyche, ale wtedy zawsze myślałam o tym jak mi "oczekujacej po stracie" dodawały wiary posty zafasolkowanych dziewczyn. Trzymam kciuki &&

Ostatnia edycja:
OneMoreTime, dla mnie siusianie to będzie już bardzo późny objaw, zaczęłam latać jak opętana dopiero jak serduszko już biło. Ojoj, wtedy to się działo. Lekcje trwają 1,5h a ja już w połowie przestępowałam z nogi na nogę :D

Magda a najśmieszniejsze jest to że w ciąże zachodzi większość wtedy kiedy są pewne że ten miesiąc idzie na straty , ze bezowulacujny cykl itp, większość to było zaskoczenie że niby co?w ciąży?ale to w tym miesiącu niemożliwe:-)wiecie gdyby tylko jedna z nas tak miał to było by coś nie tak ale nas jest cała banda takich czekających z utęsknieniem.
Izw śliczne TE TWOJE SZCZESCIE, u mnie ały czas coś, teraz mamy troche problemów zdrowotnych, tzn mąż(męskie sprawy)ale myśle ze wszystko się ułoży, dziecko też będzie a co!Buziaki a co tam u Bibianki?nie potrafie nic znalesc od niej

Ostatnia edycja:
Anula dokładnie tak jest :) Trudno jest tylko wrzucić na luz, żeby nie mieć nadziei na udany cykl. Może powinnam lekarzowi podrzucić temat,żeby kiedyś mi powiedział,że owulacji nie ma hahaha

witajcie.
Ja przez tą całą sytuację z naszą Agnieszką nabawiłam się ataku nerwicy serca .
Miałam ukrytą od lat ,a teraz wróciła .
Wszystko mnie boli ,cała klatka i pod łopatki aż ból wchodzi tak ,że oddychać trudno ...
Nie mogę sie pogodzić z rzeczywistościa .
Cały czas o niej myślę czym pogarszam swój już i tak nienajlepszy stan ...

Ech życie....

anulka Bibi i jej blizniaki maja sie dobrze Bibi pisze przewaznie na kaciku zadumy" ludzie marzą o aniołach ......."
as trzymaj sie tam i oszczedzaj nerwy bo jeszcze tobie cos sie stanie a tez masz wspaniale dzieciaki ktore trzeba wychowac wiec prosze cie uwazaj na siebie ja wiem ze latwo sie mowi ale prosze uwazaj

As idź do lekarza i weź coś na wyciszenie organizmu, bo się wykończysz :( Nie wiem, co dokładnie się stało ale po tych słowach jakie napisałaś na forum nie dziwię się, że nerwica wróciła. Mi pomaga przy takich atakach paniki pramolan - on jest na receptę od ogólnego.

reklama
My po scanie i... gowno wiemy. Raczej jestem zmartwiona niz mam nadzieje - nie widzialam ani sladu zarodka, a przeciez na tym etapie powinien juz byc. "Fachowca" stwierdzila ze to mlodziutka ciaza i moze nie byc jeszcze widac, dostalam skierowanie na bete i poziom progesteronu, a w czwartek rano druga beta. Poprzegladalam net, fotki scanow z 7 tygodnia pokazuja juz zarodek...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry