• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Loi super wieściJwidzisz, a tak się martwiłaś.
OneMoreTime rzeczywiście szansa ogromna i mnie też zbiłaby ztropu. Co do lekarza na niz. I prywatnie to moim zdaniem zależy od samegolekarza,a nie od tego czy przyjmuje prywatnie czy państwowo. A jeśli chodzi o moje pytanie odnośnie poronienia to pytam bo jak ja czekałam na poronienie to lekarz powiedział, że zabieg zrobi jak szyjka macicy zacznie się skurczać i zaczne krwawić i poprostu te resztki wyłyżeczkuje. A jak teraz leżałam to dziewczynie zaraz po podaniu czopka zrobili zabieg. I zastanawia mnie jak powinno być. Czy co lekarz to inna opinia, czy są jakieś zwyczaje.
Katherinne czekam na dobre wieści.
Ja biorę duphaston 2x1, folik 1x1 i mialam nospe 3x1 tobiore tylko 1x1.
Ja jakiegoś doła mam, boje się strasznie czy maluszek zdrowo rośnie. W nocy spać nie mogę,śnią mi się koszmary, biegunkę mam z nerwów i mnie mdli. Aluśka znowu zakatarzona i kaszląca. M niema i mówi,że pewnie dopiero za 2 tygodnie przyjedzie. Jakoś tak wszystko nie tak.
As dobrze, że tego drania złapali. Niech zgnije w więzieniu!!!
Mamusia synka dużo zdrówka życze!!!

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie.

mamusia synka pytałam skad jestes,bo widze,ze masz wpisane,ze z łódzkiego.ja jestem z Pabianic.klaczku kochana mocno cie przytulam...enya kaszki jej daje wieczorkiem,przed spaniem cała miseczke...albo mleko zalezy...i to niestety ja nie zapycha...:no:...chyba jest tak jak piszesz...taki typ dziecka.budzi sie z przyzwyczajenia,taka jest i nic z tym nie zrobie.mam tylko nadzieje,ze wyrosnie z tego...ruda witaj...* dla aniolka...oczywiscie,ze cie przyjmiemy choc nie powinno cie tu byc...:no:.małgonia jak przygotowania do slubu??????? martusia nio miejmy nadzieje,ze to to:-).trzymam &&&&&& za bezproblemowy porod i zeby corcia wreszcie chciala zamieszkac w waszym domku,w swoim pokoju.kochana co do przenoszonych ciaz to pamietam jak ja urodzilam to tez były kobietki,ktore nawet do tygodnia,dwoch mialy po terminach...pamietam jak sie meczyły.zycze powodzenia.agnieszkaala nio ja nadal podtrzymuje swoje typy: kobietka,anilek,jeszcze enya i plenitude. loi kochana jedz.moze to nic powaznego,a moze zapowiedz czegos złego???? oby nie. doczytałam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cuuudownie,super ciesze sie i mam nadzieje,ze tak juz zostanie:tak:.ja tez plamilam od 5tc,mialam krwiaka,musialam duzo lezec i przyjmowac leki,a teraz mam Alicje.:-).tez bralam taki zestaw.luteina 2x2,dupek 3x1,acard 1x1,clexane 40 1x1,pozniej jesio doszedł fenoterol 4x1 i isoptin 4x1,ale te dwa ostatnie na przedwczesne skurcze.mysiak,a czemu po porodzie tez bedziesz brala clexne???? ja tez do konca bralam i jedno i drugie,ale juz po nie kontynuowalam.onemoretime"jakas profilaktyke"...hehehe no tylka jaka???? moze by tak pani dr.łbem ruszyla i pomogla??? od tego jest...jak dupa od srania...mam nadzieje,ze uda wam sie jak najszybciej starac,ze bedzie dobrze.plenitude mam nadzieje,ze mimo wszystko bedzie wszystko dobrze,ze bedziecie mogli cieszyc sie ta ciaza,tym dzieckiem,waszym kochanym dlugo wyczekiwanym malenstwem.ona czuje jak bardzo ja kochacie,bedzie dobrze.cokolwiek sie stanie to jest wasz skarb...dobrze,ze w aminio nic nie wyszlo...co do reszty badan,strachu...tak bylo,jest i bedzie...niestety...&&&&&&&&&&&&&&.as u nas tez ciezkie noce..obstawiam zeby,ale nie jestem pewna...ida dwa ewidentnie je widac i czuc...Ala budzi mi sie w nocy co 2h...na jedzenie,na picie,po smoczka,aby wypluc smoczka itd...probowalam ja juz klasc pozniej spac,wszystkiego juz probowalam i nic...a placze tez dosc czesto...nam pomaga DENTINOX,doraznie PEDICETAMOL i kupiłam jej jesio gryzak w kształcie smoczka tzw DZIĄSEŁKO.bardzo fajna sprawa.polecam jesli dziecko nie chce zwykłych gryzakow.co do sprawy Agi...niech ten skur....zgnije w wiezieniu...katherine &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.

Mamusia, jak piszę z komórki, to nie wiem, czemu, ale suwaczki się nie wyświetlają:confused:

Jem drugie śniadanie i trzeba się ubrać, mąż na nartach, młody u teściów i do niego jadę:tak:

Pleni no nareszcie :D wiem że stres itp do końca ciązy, ale jest dobrze, wada serduszka nawet jesli będzie jest zazwyczaj do zoperowania, ale pewnie tylko starchu sie najedliście i najecie a okaże sie że wszystko bedzie ok czego wam z całego serducha życzę, a lekarze jak to lekarze często bywa tak że nastawiają pacjenta zawsze na najgorszą z mozliwych opcji, pewnie wg nich jest lepiej cieszyć się z "niespodzianki" że dzieciaczek w 100% zdrowy, niż nastawić sie że wszystko bedzie różowe lub niebieskie w momencie gdy trza będzie przebrnąć przez wszystkie odcienie szarości. Wg nich pewnie trzeba sie przygotowac psychicznie na każdą opcję, najczęściej nie potrzebnie, niz po urodzeniu dziecka które np bedzie musiało przejść jakąś operacje lub ciąg roztomaitych badań totalnie się załamać, złapać jakąś depresję itp. troche to brutalne z ich strony ale myśle że wiedzą co robią. Ta ciąża będzie was kosztowała pewnie wiele niepewności każdego dnia i stresów ale maleństwo wam to wszystko wynagrodzi przesłodkim uśmieszkiem i wszystko to pozostanie tylko odległym wspomnieniem które wsadzicie w najgłębszy zakamarek waszych serc. Pozdrawiam i ściskam mocno, życze wam coraz to lepsiejszych wiadomości i dużo siły i ciepliwości.

Loi gratulacje :D

karola tak mi powiedział lekarz i tak mają kobietki które clexane biorą w ciąży... zazwyczaj mają zastrzyki podawane jeszcze przez 2-6 tyg... w zaleznosci od wyników badan w szpitalu. Nie powinno się tego odstawiac zaraz po porodzie z uwagi na zwiekszone ryzyko powstania zakrzepu .. czy to po porodzie naturalnym a przy cesarkach to juz wogole.

U nas posrana niedziela... Aska moja ma chyba rotawiruska.. pierwszy raz w zyciu... "jedzie na dwa fronty" bidulka najwiekszym szokiem ejst dla niej rozwolnienie, które ma pierwszy raz w zyciu...bidulka sie meczy...

Katherine - &&&&&&&&&&
Pleni - mam do Ciebie pytanie, bo Ty tak jak ja masz PCO, ale takie nie swoiste. Czy przed braniem CLO mialas po kilka pecherzykow na jajnikach? I czy Jak zaczelas brac CLO to nie roslo Ci ich wiece, ja przed ciaza przy braniu CLO mialam tak, ze urosły 2 i 2 pekly dlatego ciaza mnoga była i teraz sie zastanawiam ze moze sie to powtorzyc i tak mysel czy to norma.. Doradz proszę.. A wogole to moja gin mowie, ze pewnie nic z tego nie bedzie i trzeba bedzie laparo zrobic:( ehhhh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry