• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No nic, trudno, zdarza się. Pobiorę tę luteinę na wypadek wszelki do wizyty u lekarza, gdyby miał się jakiś cud zadziać, ale no cóż... Mój mąż strasznie znowu przeżywa. Wkurza mnie tym, wiem, że nie powinien, ale wkurza, bo na tym etapie to się zdarza i chciałabym podejść do tego na spokojnie, bez łez. Na razie stresuję się tylko, żeby się nie okazało, że ciąża pozamaciczna.

Katherine - rozumiem Cię... Chcesz wiedzieć na czym stoisz. Bardzo, bardzo mi przykro.. Ciaża pozamaciczna czesto wykazuje większą ogólnie betę niz normalna, więc tym raczej ie powinnaś się martwić.. Boże, dlaczergo tak się dzieje?:( Wiele z nas tak bardzo chce...Trzymaj się kochana.

pierwsze na tapetę idą wady serca, nalega na wyjazd do Warszawy do słynnej dr Dangel na prenatalne echo serca,
Plenitude, bardzo się cieszę, że wyniki wyszły ok. Gratuluję dziewczynki!

Jeśli chodzi o echo - to jak się zdecydujecie na echo u dr Dangel to postaraj się bezpośrednio u niej dowiedzieć
kiedy najlepiej to echo zrobić, czy jak najszybciej, czy 24-26tc - chyba mniej więcej w tym przedziale czasowym serce jest najbardziej nadające się do badania, nalepiej wszystko widać itp. itd.

Porazka. Bylo 31,9 w piatek, dzis jest tylko 38,6. Rozumiem, ze przy takim przyroscie nic z tego nie bedzie... K..r...wa...

katherinne
user-online.png
przykro mi, ale ja nadal wierzę że będzie ok, może to za wczesna ciąza, nie poddawaj się, niech lekarz potwierdzi co jest grane

ja troszkę wariuję... tak bardzo bym chciała być w ciąży że po tygodniu starań wmawiam sobie już objawy( niebieskie zylki na piersiach)....
zamiast cieszyc sie seksem, to mysle o dziecku ( może jest to spowodowane ze kochamy sie co 2 dni i wszystko jest zaplanowane, nie ma za grosz spontanicznosci.........)

Ilus, powinno wzrosnac minimum o 60% a wzroslo zaledwie o 20%, wiec na pewno nie jest ok. Lekarka w czwartek powiedziala, ze jesli przyrost bety bedzie wolny to moze to oznaczac ciaze pozamaciczna i teraz powiem szczerze, ze umieram ze strachu.

reklama
mysiak,a widzisz ja nie slyszalam o czyms takim...widocznie co wojewodztwo,szpital to inna profilaktyka.a moze jest tak jak piszesz wtedy gdy kobieta ma chorobowe wskazanie do kontynuowania clexane,a nie tak jak ja,ktora dostala profilaktycznie po 2 #..??? nie wiem...wiem tylko tyle,ze przy kazdej kolejnej ciazy bede musiala brac taki sam zestaw lekow.katherine...ehhh...mogl zdarzyc sie bład czy nie???? moze ty tez powinnas brac od samego poczatq clexane????? ja tak mialam w kwietniu ubiegłego roq...ciaza biochemiczna..test pozytywny,beta dodatnia, a na usg nic nie bylo...po 2 dniach dostalam @ i gdyby nie reguralne @ to nic bym nawet nie wiedziala...

a ja coraz czesciej mysle o kolejnym dziecku....i nie ukrywam bardzo sie boje...i tak nie wczesniej niz za ok 2 lata,ale juz mysle...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry