• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej.

Pleni: Mam pytanie, czy lecząc te bakterie antybiotykiem normalne jest, że zwiększa się śluz? Mam taki bezbarwny, są momenty, że jest tego więcej, i takie kiedy mam "sucho". Troszkę się martwię, że to wody płodowy, ale może to normalne.
Cieszę się, że u Ciebie nic nie wyhodowano, jeden problem mniej:tak: U mnie chyba odrobinke lepiej po tym leczeniu.
Ilość śluzu w ciąży jest bardzo zmienna, więc nawet bez jakiegokolwiek leczenia może być raz mokro, a raz sucho. Mi moja ginka tłumaczyła, że póki wkładka wystarcza to nie stresować się myśleniem o wodach

edytka ściskam mocno! Co lekarze jeszcze mowia? Rozkreca sie plamienie? Nadal na brazowo czy żywa czerwona krew?
Wierzę, że wszystko się ułoży! Pomodle się za Was!
Pisz do nas!

Edytka - a moze pomysl o przeniesieniu do poznania? Ja jak lezałam to sie przeniosłam do spzitala z 3cim stopniem referencyjnowsci i od razu si einaczej mna zajeli - tyle ze ja mialam ciaze mnoga. Okazalo sie ze plamienie nie bylo z macicy tylko z polipa w szyjce zupelnie nie majacego nic wspolnego z ciaza. A tamci mi wmawiali ze ronie i ze nic sie nie da zrobic. A od tamtego czau do mojej tragedi minelo 15 tygodni...Trzymam kciuki i wierze ze bedzie dobrze! A powiedz ktory to tydzien? 6?

Edyta trzymam kciuki!!! Wiesz jak to jest z tym usg - często na wczesnym etapie nic nie widać, a po tygodniu czy dwóch już jest Kropka. Spokojnie, postaraj się nie denerwować. Loi też leżała w szpitalu z plamieniem, a bobas ma się dobrze. Miliard buziaków, uścisków i pozytywnych myśli!!! Jesteśmy z Tobą!

edytka trzymam kciuki &&&

u nas z tymi zębami to chodzi o to, że 1 wyszedł jak miał już 4/5 m-ca.. i do dziś nie ma innego... a powinny równolegle iść... do tego ciemię spore.. no i tak jedno z drugim nie pokoi pediatrów. Ale mój Iguś jakby nie patrzeć jest wcześniakowaty i zawsze odstawał od normy.. w sensie ma na odwrót niż inne dzieci:-)

IZW zaraz wstawię fotki mojego łobuza:)

Dziewczyny nie jestem w temacie, ale trzymam kciuki mocno za Was wszystkie... i jestem przykładem na to, że może być dobrze... bo po śmierci Fifka i Szyszka ( tak se gadam do nich) nie całe 3m-ce po porodzie zaszłam w ciąże z Igim..

&&&&&&&&
nastrajam się psychicznie na rocznicę.. w środę 2 lata mijają :(

381988_614844385212229_743474575_n.jpg521664_605588729471128_1308275764_n.jpg

Załączniki

• 381988_614844385212229_743474575_n.jpg
    381988_614844385212229_743474575_n.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 62
  • 521664_605588729471128_1308275764_n.jpg
    521664_605588729471128_1308275764_n.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 57
reklama
nie odpisywalam od razu bo mąż siedział przy mnie dopiero go wyprosili, ja miałam usg 24 kwietnia i był malutki pecherzyk i wszystko na miejscu a teraz właśnie nie było nic widać stąd podejrzenie pozamacicznej ale tak myślę że może jakiś krwiaczek zasłania widok albo sprzęt do kitu jutro rano pobiora krew na bete jak będzie wynik to będzie można coś powiedziec no i mam nadzieję że drugie usg coś więcej pokaże ale faktycznie być może się przeniose z tego szpitala do Poznania ewentualnie Bydgoszczy jutro będę dzwonić do mojej ginki z pzn zobaczę co mi powie, płamienie nie rozkręca się, jest bardzo delikatne i ciemno brązowe. Czuje się fizycznie bardzo dobrze,a psychicznie to wiadomo że się martwię ale nie aż tak. Jutro rano powinno coś się wyjaśnić i wtedy będę myśleć co dalej. Dziękuje za kciuki i fluidki i modlitwy, są potrzebne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry