mamusia synka
i córeczki
Edytka bardzo mi przykro, z całej tej sytuacji dobrze, ze tak sie to zakonczylo bo widze, ze moglo byc gorzej..........
Loi dobrze ze z qpa lepiej, ja iwdzialam kilka razy Klaczka na 40tkach ;-) ale nie wiem co u niej bo tam nie czytam...
katka a gdzie masz te klebsielle i gronkowca bo nie doczytałam
jestem mikrobiologiem to moze bym cos pomogła........
ja mam dzis super dobry humor bo moje Kurczatko ma 4-urodzinki, byli goscie, tort i prezenty, w przedszkolu cukierki ehhhh jak sobie przypomne co sie dzialo 4 lata temu o tej porze.... a urodziłam o 22.30
jestem ciekawa jak tam nasze weekendowe starania????? mnie juz jajniki bolą...... wczoraj lewy, dzis prawy

Loi dobrze ze z qpa lepiej, ja iwdzialam kilka razy Klaczka na 40tkach ;-) ale nie wiem co u niej bo tam nie czytam...
katka a gdzie masz te klebsielle i gronkowca bo nie doczytałam
jestem mikrobiologiem to moze bym cos pomogła........ja mam dzis super dobry humor bo moje Kurczatko ma 4-urodzinki, byli goscie, tort i prezenty, w przedszkolu cukierki ehhhh jak sobie przypomne co sie dzialo 4 lata temu o tej porze.... a urodziłam o 22.30

jestem ciekawa jak tam nasze weekendowe starania????? mnie juz jajniki bolą...... wczoraj lewy, dzis prawy

;-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~