katherinne
Fanka BB :)
Nisiao, ja się czuję dobrze, dziękuję. Choć trochę mnie to nie pociesza. W ogóle nie mam żadnych objawów. Dziś termin @. Wiem, że trochę przesadzam, ale znowu poszłam na betę. Upewnić się, że rośnie. A przy okazji progesteron zobaczę, bo cały czas nie wiem, czy maszerować po dupka do gina, czy nie. I na razie chyba starczy kłucia, bo będę jak narkomanka wyglądać.

Waży ok.2300g,nadal jest w tym niższym centylu,ale nie jakoś na granicy,więc jest ok.Według usg dalej jest to ciąża o tydzień młodsza. Bynajmniej mam już za dwa tyg stawić się na oddziale,przez tydz będę sobie leżakować ,bo lekarz chce miec mnie na oku i po tym tygodniu cięcie,równo w 38tc-chyba,ze zmienie zdanie co do porodu...Ło matko juz mam stan przedzawałowy

kiedy miałyście pierwsze objawy ciąży ? Po jakim czasie ?
dziś popołudniu przy podcieraniu się w toalecie zauwarzyłam biały śluz w nitkami krwi.Zaraz zadzwonilam do gina i wtedy on kazał mi zakupić ten duphaston i wziąć od razu 4 tabletki na raz a potem już tylko 3 razy dziennie po jednej.Teraz delikatnie kłuje mnie podbrzusze,ale nie stale