• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pleni , to zostało Ci ok 10tygodni ciąży , ależ zasuwa ten czas....
Ja w sierpniu skoncze 37....masakra
Edyta, warto przed starankami obserwować sobie cykl , mierzyć temp , bedziesz wiedziała co i jak :)
Kobietka , no ja liczą , że jużnie zapalisz... &&&& trzymam , pamiętaj że wrzesien tuż tuż :)
Prija , tak własnie o tobie myslałam , że znów cie nie widzę ... ale nie sądziłam że znów szpital , współczuje tego leżenia. Ale jeszcze chwila i córeczka z tobą będzie :)
A Kasia ??? zapomniałam całego nicku , ale ta od Rysia :) jesteś?
Enya ,
kciuki trzymam za wyniki i niedługie starania

Ja już dzisiaj zabieram się za pakowanie torby do szpitala , bo w końcu czas najwyższy.

reklama
Czarna - dzięki za kciuki :)
ja też liczę ,że wytrwam w moim postanowieniu zaraz będzie tydzień , niby tak mi się ciągnęło ,ale jednak zleciało i to nie wiadomo kiedy dopiero stękałam ,że nie dam rady ,a dziś bym mogła góry przenosić :-) i czuję się wolna nie chcę za wcześnie się cieszyć bo już próbowałam parę razy ,ale tym razem jest inaczej z każdą kolejną godziną czuję dumę , nawet jak byłam na wsi i patrzyłam na palącego teścia to mnie nie ruszyło, wcześniej pękałam w takich właśnie sytuacjach , albo na grillu przy piwku ,a przedwczoraj było piwko i wytrzymałam bez gluta , kawę też piję bez gluta ludzie można żyć bez gluta !!!!!! :-D:-D:-D to są powiem takie przyzwyczajenia ,a no bo kawa to się kojarzy z fajką, a no bo alkohol to też by się zapaliło takie głupie gadanie żeby tylko usprawiedliwić sięgnięcie po fajkę, a no bo po jedzeniu to trza zapalić, wcale nie trza wystarczy guma nikotynowa jak bardzo ciągnie i da się przeżyć ja dopiero teraz wzięłam gumę po śniadaniu bo wcześniej jak wstałam to mnie nie ciągnęło organizm się po woli przyzwyczai do nowego trybu życia :)

Dziewczyny mamy termin na jutro na8:45 jestem taka szczęśliwa,ze tak szybko mi się go udało załatwić.pisze z telefonu bo mój m w sobotę popsuł laptopa.my jutro jesteśmy bez netu,bo w domu robią szybsza linie internetowa.jak będę miała dostęp do netu to wam napisze jak przebiegła wizyta.

Hej dziewczyny.

U mnie dziś troszkę lepiej. Wczoraj po rozmowie z lekarzem oprócz 2 nosp wzięłam 2 luteiny i troszke się uspokoiło. Gin mówił, że jak będzie gorzej to do szpitala i leżenie do porodu. Mówił też o sterydach, mimo, że dziecko jest już ok, to tak na wszelki wypadek podali by mi 2 dawki sterydów. No cóż, zaciskam nogi ile mogę a jak coś to trudno do szpitala.

Prija- trzymam za Was mocno kciuki , żeby wszystko było ok , jak będzie trzeba do szpitala to mas jak w banku moje kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dulano- czekamy w takim razie na wieści z wizyty :)
coś tak puściutko dziś i cichutko czyżby wszystkie jeszcze kimały ????:-D nie no żartuję, pewnie zajęte jesteście.

hej,
pogoda do kitu. Szaro, buro i deszczowo. Ja leże pod kocykiem bo coś mnie łamie. Glowa boli i z nosa cieknie. Moje dziecie ogląda bajki to ja siadłam do poprawiania magisterki. i otworzyłam worda i mi się odechcialo. Weny brak, a w środe chce oddać. Najchętniej poszłabym spać. Obiad mam z wczoraj. Dla Nas jarzynówka i spagetti, a dla Ali uszka z barszczem i pulpety z sosem i ziemniakami.
A ja w styczniu skończyłam 25 lat.

Dulano
czekamy na wieści z wizyty. Trzymam kciuki:)
PrijaO kochana zaciskaj nogi ile wlezie. wierze, że dotrwasz do terminu porodu!
Kobietko jestem z Ciebie dumna:) Dzielna z Ciebie babka!!! Oby tak dalej!!!
Czarna ja to taka panikara jestem, że torbe miałam spakowaną 2 miesiące przed porodem. Wiem, że w razie godziny 0 mój M niczego by nie znalazł i nie potrafił Nas spakować więc wolałam się zabezpieczyć. Mój jak jedzie w delegacje to zawsze pyta co ma wziąśc bo niewie:szok:

Ostatnia edycja:
Tez planowalam sie wyrobic z dwojka przed 30, ale juz nie mam na to szansy ;) Boiust chyba nadrabia przerwe w boleniu, jaka sobie zrobil, a slinianka doszla do siebie. Cale szczescie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry