Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

- ale się smaruje, a niech mężowi miło będzie.Wcześniej też to czułam jako taki dyskomfort, ale w tym ostatnim, majowym cyklu jak zaczęliśmy się znów starać to już bolało o wiele bardziej... tak mówiłam o tym lekarzowi w kwietniu (jak dostaliśmy zielone światło), naciskał, badał, robił usg i mówił, że wszystko wygląda jak w najlepszym porządkuonemoretime aż tak bardzo nie koncentrowałam się na tym bólu,ale chyba pojawia się w każdym cyklu.Tyle że nie jest az tak bardzo intensywny jak u ciebie,odczuwam go bardziej jako dość silny dyskomfort,jednak nie muszę się np.zatrzymywać przy chodzeniu.Lekarza nie pytałam,bo skoro się na razie nie staramy to nie byłam u gina od kiedy powiedział mi po # ,że wszystko w porządku.Ale mówisz,że ciebie badał i nic nie znalazł?A dawno u niego byłaś?
nie mam pojęcia...lada chwila kolejna owulka, więc zobaczę jak to będzie wyglądać tym razem...