plenitude kopalnio wiedzy

cieszę się z kolejnych pozytywnych informacji. Patrzę na ten suwak i oczom nie wierzę ! Przecież to już zaraz i spotkasz się z Zojką!
mamusia synka gratulacje, trzymam kciuki za łodziankę
nisiao za Ciebie też trzymam, dajesz nadzieję tym dziewczynkom co im test w terminie nie wyszedł
katherinne strasznie źle mi się czyta to co piszesz o wizytach, może poszukaj w necie (znanylekarz itp) o kimś kto wart uwagi i pójdź, zapłać i nie będziesz się martwić, albo jakieś forum dla astmatyków. Ta niewiedza lekarzy mnie przeraża ...
kobietko super, że masz to wszystko zaplanowane i podchodzisz do starań z taką rozwagą ! trzymam kciukasy za staranka
Loma, trzymam kciuki.
Wszystkim dziewczynom, które czytam tu codziennie współczuję małych aniołków, życzę owocnych starań i nudnych miesięcy ciąży - bez problemów
u mnie w końcu po wywołaniu pojawił się okres. Dzwoniłam do cioci gin i powiedziała, że ta endo-gin nagadała mi bzdur i że monitoring mogę normalnie zrobić w ramach luxmed (NFZ chyba też?). Jestem umówiona na przyszły piątek po skierowania. Myślę, że poszukam też gin (jeśli się nie uda tu) na CLO. Dopiero jeśli to nie pomoże to pójdę do poradni. Jestem w szoku, że tak robią ludziom pod górkę, żeby tylko kasę zbić. A może tylko w Łodzi tak jest?
Nigdy nie miałam monitoringu - od razu mnie wysyłają do poradni niepłodności.