• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam upalnie:-)

onemoretime-przykro mi.....

dziewczyny będę podchodzila do insemnacji,wczoraj bylam w klinice.Bo m oddal drugi raz armie do badania,no i nie jest za wesoło i ze względu na moja cpm..Powiedzial,ze mamy to przemyslec i zadzwonić na ustalenie wszystkiego,Podjelismy decycje,ze TAK decydujemy się 75% pokrywa kasa chorych a 25% my jakies 1tys euro.We wrześniu mamy leciec na urlop w cieple kraje i teraz nie wiem czy polecimy,zobaczymy jak się wszystko potoczy.Jak będzie okey to polecimy na last minute.

onemoretime strasznie mi przykro kochana :( trzymaj się dzielnie..
a u mnie myślałam, że po tym wczorajszym winie-(wypiłam pół butelki) rozkręci się na maxa..ale chyba nic z tego..choć jest już lepiej bo podczas każdej wizyty w toalecie leci krew ale taka ze śluzem ciągnąca się, jak podczas normalnego okresu.. no i brzuch pobolewa mocniej..a środa tuż tuż i wizyta u gina :(

OneMoreTiME Strasznie mi przykro,że tak to się stało<przytulam> światełko dla aniołka(*),3ma się kochana,mam nadzieję,że teraz bedziesz skierowana na odpowiednie badania,żeby znaleźć przyczynę,naprawdę nie wiń siebie,nie jesteś gorsza...Wiem że jest ciężko.NIe wiem co napisać nawet,nie spodziewalam się,że jak wejdę na forum to taka smutna wiadomość.

Sama lapie się jak wchodzę na forum,że myslę,,oby żadna z zafasolkowanych nie dala już wiadomości o stracie'',każda z nas to przeżywa na swój sposob,każda domysla się jak się czuje mama po stracie.
małgonia
jak testowanie?
Plenitude to co napisalaś OneMoreTime ,bardzo dobrze to ujęłaś,dziekuję bo ten wpis to każda z nas może do siebie to wziąć,że wcale nie jesteśmy gorsze ,nienormalne.
Trzymam kcuki za wizytę &&&&&&&&&&&dzisiejszą.
Karolineczka ​czyli już blisko ,uważaj na siebie,w razie co szybko do szpitala.

joaro moim zdaniem powinnaś brać, poproś gin o któryś z tych leków - nie zaszkodzą a mogą pomóc. jeśli lutealna jest za krótka to nawet jeśli doszło do zapłodnienia zarodek może nie zdążyć się zagnieździć bo już złuszcza się endo, szkoda tracić czas na takie cykle skoro można im pomóc.

magda ktg na oddziale już po przyjęciu na porodówkę :tak: :baffled: kiedy to tak zleciało..

nisiao pisałam to od siebie bo sama doświadczyłam, a dziś wiem, że to tylko pogrąża wewnętrznie i nic więcej nie daje, mam tendencje do "kopania się" i traktowania porażek bardzo osobiście. to potrafi bardzo niszczyć od środka.. wiem, że dotyczy to wielu kobiet, to bardzo przykre.

dzwonili dziś, że przyjechał wózek, ale odbierzemy później - najpierw zamek do wymiany na samozatrzaskowy - przy takich sąsiadach jakich tu mamy nawet butów nie ma co zostawiać w zabudowanym korytarzu..

OneMoreTime nie mogę przestać myśleć o Tobie. Jakie to niesprawiedliwe... Żebyś szybko się pozbierała, porobila badania.

Zrobiłam dzisiaj test i nic. Wczoraj cień dziś nic.To 10 dzień od owulacji, jeszcze trochę wcześnie. Mam jeszcze nadzieję.

Joaro liczyłam na implantację. Ale nic się nie martw- next time. Nie każdy ma tak od razu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry