• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Juchu, to tym bardziej nie chcę cc. Brrr... Mam nadzieję, że u mnie się nie znajdą wskazania i średnio rozumiem kobiety, które tak na własną prośbę.

Eve, ja wczoraj nie czułam, przedwczoraj chyba też nie, więc na razie to mega nieregularne jest. No nic, trzeba jeszcze poczekać.

Byłam dziś w urzędzie pracy. Już brzuszek u mnie widać, więc pani poprosiła o kartę ciąży, skserowała ją sobie i powiedziała, że już mi więcej terminów nie będzie wyznaczać. Jasno dała mi do zrozumienia, że w tym stanie na pewno mi pracy nie znajdą. To fajnie, tyle tylko, że ja się do nich zgłosiłam w nadziei, że mi właśnie w tym stanie pracę znaleźć pomogą. Bo nie w tym stanie to naprawdę pięknie sobie sama tę pracę znajdę ;) Coraz bardziej się podłamuję. W tym kraju chyba naprawdę da się tylko kombinować i kręcić, a ja tak nie potrafię. Tak podejrzewałam, że ja się urodziłam nie tam, gdzie powinnam :D

reklama
hej dziewczyny :-):-) tak na marginesie pogoda nie dopisuje bynajmniej mi :-D więc żeby dzień był radośniejszy to musze sie wam pochwalić ze dzisiaj robiłam test i jest POZYTYWNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak długo czekałam aby ujrzeć II kreseczki.Jestem mega szczęśliwa,mam nadzieję że wszystko dobrze się potoczy:-)

kochane miłego dzionka buziaki :*:*:*:*:

Angel
kochana,gratuluję tych szyn na teściorze :) super
Katherinne ja czasem nie mogę się przyzwyczaić ,że mój brzuszek to już powoli ciążowy odstaje,także nie raz mam wrażenie,że to jeszcze nie ten czas,ale jednak juz jest widoczny.Co do ruchów,kurcze no każda z Was cos czuje tylko ja jeszcze tak nie wiem jak mam analizować te ruchy.
Co do pracy,to rzeczywiście liczyłaś na coś innego a tu odeslanie z kwitkiem.Kurcze ciężko z ta pracą jest,mam nadzieję że coś się jednak znajdzie,ale to tak jak piszesz tylko na własną rękę jak będziesz szukać.
Agnieszkaala
dobrze,że skurcze brzucha się uspokoiły.Miejmy nadzieję,że to już się nie powtórzy.
eve genialnie,że wzyta udana i ,że czujesz ruchy dzieciątka ,jak ja pytałam wczoraj gina o ruchy to powiedział,że to raczej niemożliwe.
Wezwanie do WKU?Był już w wojsku?mój mąż był bardzo dawno,9 miesięcy,mozliwe że też dostanie takie wezwanie?

A u mnie 16 na liczniku :tak:

Mam pytani
wczoraj gin kazał mi zakupić Żuravit ,miałam nieliczne bakterie i stąd te tablety,kazał je lykać 3 razy dziennie,ale na opakowaniu pisze,że mam łykać 3x dziennie przez 3 dni a potem już tylko 2x dziennie.Miałyscie też ten żuravit?

Ostatnia edycja:
Bibiana, Pleni GRATULACJE! :-D

Kat spokojnie UP to i bez ciąży ma problem ze znalezieniem pracy. Tam to się idzie, żeby mieć ubezpieczenie, a nie po pracę ;-). Mojemu mężowi jedna babka otwarcie powiedziała, że powinien iść do biura pośrednictwa pracy, bo oni ofert za bardzo nie mają.
Niestety obawiam się, że jedyną szansą na zatrudnienie w obecnym momencie jest założenie własnej działalności.

Angel gratulacje!

reklama
Angel gratulacje!super wieści:-)
Nisiao co do ruchów to ja jeszcze tez nie czuje tylko gin na wizycie sie mnie pytał czy czuje i stwierdził ze już niedługo będę czuła, ale na razie cisza.
co do WKU mój S był w wojsku 12 miesiecy odsłużył swoje, a tu jakies wezwanie przysłali, jeszcze nie wiemy o co chodzi ma tam zadzwonic i sie spytac, list jest u tesciow bo wysłali na stary adres takze nawet nie wiem co tam napisali. ale mam nadzieje ze go nie wezma na przeszkolenie bo ja bede miala ciezko, ktos bedzie musial mi robic zakupy i pomoc w domu bo ja nie za bardzo moge cokolwiek robic. a czy wezma twojego męża jesli jeszcze nie dostał wezwania to moze juz nie dostanie, tu chodzi raptem o kilka tysiecy rezerwistów wiec sa duże szanse że twój mąż się nie załapie, mój S mial chyba jakiegos pecha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry