• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
as,ale u nas problem z niejedzeniem warzyw,miesa i innych rzeczy zaczał sie stosunkowo niedawno.wczesniej Ala dostawała rozne rzeczy obiadkowe i jadła normalnie.moze jestem przewrazliwiona,ale wole to sprawdzic,moze znalezc przyczyne niz sie stresowac.co do głowy to jej głowka nie leci.poprostu ja przekrzywia na prawy bok.jak sie cos do niej mowi,albo sama z siebie np jak sie bawi.tez bym chciala zeby moja niunia jadła tyle i wszystko,ale niestety jak ostatnio sie troche rozkręciłysmy z posiłkami to azs nas nawiedziło z podwójna siła....:no::no:.asta ty zaraz sie rozpakujesz:szok::szok:.agnieszkaala gratuluje 3 z przodu.fajne uczucie co?:happy2:.kobietko gratulacje.widze,ze juz dłuuuugo nie siegasz po papieroski:happy:.:happy:.aniołkowa mamo to wiele &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za siłe,za to zeby sie udało.;-):tak:.

Karola1388 oj tak, czuje się trochę, jak prezent na gwiazdkę - czekam, aż ktoś mnie rozpakuje :-D, chociaż sądząc po minach niektórych osób na informacje o moim przypadku podejdą do mnie raczej jak do ładunku wybuchowego. ;-)

Karola moja jeszcze miesiąc temu też miała taką fazę ,że prawie nic nie jadła ,ale to zęby były .
Szło na raz małej 8 zębów ,więc nie dała rady jeść mięsa,,ziemniaków itp.Wtedy jadła bardzo wybiórczo.Może u was też zęby idą ?
p.s.
Dzwoniłam do Ciebie ,ale mi krzyczy ,że nie odbierasz połaczeń przychodzących .O co chodzi z tym tel?

Karola a czy Alusia ma dobrą morfologie? Jeśli tak to może niema się czym martwić i wystarczy odczekać? A co do głowki to daj znać co powiedział neurolog. Co do 3 to radość straszna,ale będzie wieksza jak zobacze 39:D już chce październik.

Aniołkowa mamusiu kciuki zaciśniete.

Neta jak tam?

reklama
Agnieszkaala ja jestem jakoś tuż po owu (o ile wystąpiła bo testy nie do końca pozytywne), staranka w trakcie bo Mati u babci :-D nie nastawiam się, zbyt wiele rozczarowań było. Zobaczymy za jakieś 10 dni, czy @ przylezie. Bardzo bym chciała, by się udało. Jutro jak rano zdążę to może podjadę progesteron zbadać i TSH, bo dawno nie sprawdzałam. U Ciebie już 3 z przodu:szok: Dopiero co zaszłaś, to straszne jak czas ucieka:errr: Ale fajnie, że już bliżej niż dalej masz do rozwiązania, wszystko będzie dobrze &&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry