• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

as...u nas tez zeby ida.na dole dwa z jednej i z drugiej koło jedynek...ale kurcze jak szły jej inne zeby to nie bylo takich problemow...a z telefonem nie wiem...inni normalnie sie dodzwaniają...dzwonisz na nr 519...???? agnieszkaala morfologia jest ok.odebrałam wczoraj wyniki.dzis mocz i czekamy na posiew kału.juz raz u małej wyszły bakterie w kale i wtedy tez były problemy z jedzeniem...

a nam dzis przyszła zabawka jaka zamówiliśmy małej na prezent.
MULTIFUNKCYJNA KOSTKA JOY-BOX 806 KRAKÓW cht205 (3458248599) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

mała ma straszna radoche.normalnie dziecka nie ma...tyle róznych pierdół,ze zanim to rozkmini to mozna cos w domu zrobic:-).

reklama
Karola to jak wyniki ok to moze trzeba przeczekac. Moja Ala dlugo miesa nie jadła,musialam jej miksować i chować pod ziemniaki i itak zjadala sladowe ilości,a teraz chce jeść tylko mięso. Dzieciom się smaki zmieniają.

Loi ta promocja jest w naturze, 44zl za 78 sztuk 1.

Mi dzisiaj coś brzuch twardnieje. Kilka skurczow na godzine mimo leżenia. Mam nadzieje,ze po magnezie minie.

Cześć dziewczyny ;-)

Na początku chciałabym się trochę usprawiedliwić, że się nie odzywałam i nie odpisałam jak ostatnio do Was zagadałam. Jak może pamiętacie - byłam w kiepskiej kondycji psychicznej i potrzebowałam wytchnienia. Nie zaglądałam przez jakiś czas na forum, w międzyczasie byliśmy z mężem 10 dni na Mazurach w kompletnej głuszy, było cudownie :biggrin2: Więc po powrocie z naładowanymi akumulatorami podjęliśmy decyzję, że zaczynamy powoli, nieśmiało staranka :tak: Dziś mam 27 dzień pierwszego cyklu starań, niestety nie wiem nawet czy miałam owulację, ostatnie dwa cykle miałam dziwne, jeden był za długi (40 dni) i chyba bez owulacji (zawsze czuję ból i czasem mam plamienie) i drugi znów bez żadnych objawów owulacji. W tym cyklu czułam ból jajnika w 10 i 11 dniu cyklu i wtedy też plamiłam, ale to chyba za wcześnie na owu? Potem znów ból jajnika 20 dzc, no i dziś mnie znów ten sam prawy jajnik boli i to nawet nie tak słabo. Nie wiem co robić :-(:-(

matita , moim zdaniem owu mogła być 10-11dc , 20dc mogłaś mieć drugą ( czemu nie ? i tak bywa) , albo coś już się zainstalowało , stąd ten ból- bo to ok 10 dni po ewentualnej owulacji. Natomiast ból teraz w 27dc może wskazywać nadejście małpy albo ciąże ( boli tak samo) . Proponuje zrobić teścik , jeśli owulacje miałaś wcześnie i fasolka się ulokowała to powinien już wyjść .
&&&& i cieszę się , że bierzesz byka za rogi i się starasz :)

hmmm.... miałam na myśli taki podobny ból jak przed okresem , przynajmniej mnie tak bolało . Myślałam , że dostane okres , a tu ból potem minął i wyszedł test.
trudno odgadnąć co tam się dzieje , bo tempki nie mierzyłaś ?
albo poczekaj kilka dni i zrób test jak okresu nie będzie
przepraszam , że tak haotycznie pisze , ale tyle mi się nasunęło na myśl

reklama
Hej :) a ja tak z ciekawości podjechałam dziś zrobić hcg by zobaczyć czy może całkiem już spadła.. ?i czekam na wyniki mają być po 18 na stronie luxmedu..
i dziś w nocy tzn.nad ranem około 3 jedziemy z mężem, moją siostra i jej chłopakiem nad morze na kilka dni..
może na chwilkę zapomnę o tym co się wydarzyło..i przestane myśleć na chwilę obecną o dzidziusiu..
ale pogoda jest beznadziejna.. :( mam nadzieję, że jutro się poprawi..bo jak nie to masakra:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry