Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Agnieszkaala to ż siara leci to nic nie znaczy
ja od 18 tc miałam co noc mokrą koszulę

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

w czerwcu juz to przerabiałyśmy i było podobnie ja teraz.w pon musze oddać mocz małej na posiew i wtedy zobaczymy.jeszcze czeamy za posiewem kału...mam nadzieje,ze bedzie tak jak mowisz,ze to chwilowe...co do twardnień to wiem coś o ty...mnie od 25tc zaczeła sie stawiac macica...eh...nie przyjemne uczucie.bedzie dobrze.dorota co do pielegnacji to ja sie nie wypowiem,bo mam dzieco z AZS wiec uzywam całkiem innych kosmetyków...a jesli chodzi o kłócia to mysle,ze dzidzia prze ci głowką na krocze..wkoncu juz 35tc ma prawo...ja tez mialam podobnie i gin mi tak powiedział.nisiao mysle,ze te pulsowania to nie twardnienie.jak stawia ci sie macica to caly brzuch masz jak z ołowiu,twardy i czujesz jak ci ciazy...twardnieje,puszcza,twardnieje,puszcza i tak wkółko.czasem trzyma chwile czasem wiecej...pulsowania nie maja nic do rzeczy.moze w ten sposob odczuwasz ruchy maluszka?? i moja rada...nie wsłu**** sie az tak bardzo w swoj organizm.jesli nic cie nie boli,nie plamisz,nie krwawisz to nie ma powodow do paniki.wiem,ze tu na forum sa rozne przypadki itd,ale to,ze jednej stawia sie macica nie oznacza,ze kazdej,ciesz sie ciaza.mamusia synka gratuluje dziewuszki:-).
:-(