Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
...co do Norwegi.moj kolega tam był przez rok.pojechał zeby zarobić na długi jakie miał w Pl...dziewczyna do niego przyjezdzała 2 razy do roq i jak z nia rozmawiałam to też powiedziała,ze nie chcialaby tam mieszkać na stałe...coś w tym jest...pragnienie wiekszych zarobków ciągnie nas za granice,ale w każdym kraju są polacy którzy są tam tylko dla zarobku...mam znajomych ktorzy 4 lata mieszkają w Szkocji...nie żyje im się tam źle pod względem finansowym,ale od każdym innym juz niestety tak...chcieliby tu wrócić,ale narazie nie mają do czego..moj mąż mieszkajac 2msc w Uk tez zdazył sie przekonać,ze zarówno anglicy jak i inne narodowości traktują nas polaków dość obco i też źle się tam czuł...mam nadzieję,ze wszystko sie u was ułoży tak jak chcecie.co do Alusi to fajnie,ze ma tyle zajęć i,że sama na nie chodzi,że nie musiałaś ja do niczego zmuszać.lepsze to niż miałaby całe dnie spędzać przy komputerze.kto wie może w przyszłości zaowocuje to jakimś talentem np w dziedzinie tańca bądź pływania? miejmy nadzieję.
Po prostu się zaparłam-wiem że tak samo będzie z ciążą. Póki starczy mi pieniędzy i czasu to dopnę swego:-)
Mojego męża za to praca z Polakami doprowadziła do nerwicy, teraz pracuje z Norwegami i jest o wiele lepiej natomiast nudzi się jak mops bo tam nie ma co robić - tylko praca i dom, praca i dom. Nigdy nie był rozrywkowy ( w przeciwieństwie do mnie) ale teraz marzy jak przyjedzie żeby zobaczyć ludzi, cywilizację:-) Ja już po tygodniu mieszkania chciałam znieść jajko....