• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Juchu a już kiedyś pytałam o powód cc, skleroza ciążowa mnie dopadła:tak: Mi gin mówił, że jest duże prawdopodobieństwo, że jak w pierwszej ciązy miałam tylko skurcze to i w drugiej tak może być i będzie bez rozwarcia więc może i u Ciebie taka natura, że maluchy nie śpieszą się na świat i będzie kolejna cc, albo wywoływanie?

reklama
kat ja nie mam nic nadprogramowego i w ciąży przytyłam 11 kg, zaczęłam tycie ok 16-18 tc, było powolne i stopniowe, gin na koniec powiedział, że super waga, a na dzisiejszy dzień pozostało mi 1,5 kg czyli ważę 53,5 w stosunku do wagi ciążowej. Jednak moja bździągwa była mierzona na każdej wizycie czyli co max 4 tygodnie, jeśli masz obawy co do swojego tycia to poproś o sprawdzenie jak się ma maluszek, rękę na pulsie trzeba trzymać do końca, niestety nie rozumiem 'namawiania' do mierzenia dziecka, gin powinien co wizytę mierzyć.

agnieszkaala, magda88 w poniedziałek mam wizytę to się dowiem co dalej, póki co nic nie mówił o następnej cc, z tego co mi wiadomo, jak już się jest po cc i chce się kolejną cc to w szpitalu nie robią problemów, ale ja mimo wszystko wolałabym normalny poród.

Dziewczynki pamiętam o was ,ale czasu nie mam za grosz.

Na usprawiedliwienie wklejam co robie aktualnie
kominki dla dzieci mojego pomysłu.Na fotkach oczywiście Karolinka .Mam tyle zamówień ,że mogę nie jeść ,nie spać ,nie wychodzić tylko robić ,robić ,robić ...

Załączniki

• DSC_0566.jpg
    DSC_0566.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC_0568.jpg
    DSC_0568.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 64
Ja sie melduje nadal w dwupaku chociaz juz nie moge sie doczekac kiedy przytule synka no i przestane torowac kolejke;-)
Jutro mam wizyte ktg i termin porodu na jutro ciekawe co mi lekarz powie :-)nie orientujecie sie jak to jest po terminie?

reklama
Dorotka mi moja gin kazała przyjść dzień po terminie do szpitala. Bo chciała mnie mieć na oku. I dobrze że tak było, bo dzięki Bogu jest Oliwka. Z domu byśmy nie dojechali... Chociaz moja gin prowadząca widziała mnie tylko w dniu przyjęcia na oddział:baffled::sorry2::sorry2::shocked2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry