• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nisiao, Katherinne &&&&& za walke z grzybkami , oby jak najszybciej sie ich pozbyc:tak:

Eh potrzebuje troche czasu aby sie wbic w watek tak na 100%, wypadlam z obiegu;-)
U mnie cykl na finiszu, termin @ mam na 2 pazdziernika, czekamy co los przyniesie...

reklama
Elka, ani się obejrzysz a się wdrozysz.

Dziś jechałam tramwajem i wstyd mi za społeczeństwo. Bo młodym mężczyznom nie jest wstyd, ze oni siedzą w najlepsze a baba z brzuchem jak u hipopotama stoi. I nawet nie próbują udawać, ze nie widza. Po prostu olewają.

Coś moje dziecię drugi dzień strasznie leniwe. Ani słodkie, ani kawka go nie wprawia w nastrój na pląsy. Co najwyżej raz na jakiś czas się przemaszeruje po pęcherzu i tyle. Wole, jak się wierci jak szalony.

Hej dziewczyny
Wczoraj bylam na wizycie i ktg wporzadku,szyjka zamknieta ale na usg wyszlo ze mam troche wody plodowe zageszczone wiec moja gin skierowala mnie znowu do szpitala. W szpitalu ponowne usg,ktg i zbadali mi wody plodowe ktore okazały sie czysciutkie wiec nocke spedzilam w szpitalu i znowu jestem. To bylo podejscie nr 2:-) moze juz nastepnym razem sie uda.
Po badaniu (tak mi sie wydaje) odszedł mi chyba rano czop sluzowy(taki mocno brazowo-czerwonawy glutek) nawet sporo tego bylo i od rana bola mi plecy z dolu .. juz sie sama gubie w tych objawach..

Dorotka, mam nadzieje, ze to juz bedzie to, pewnie Ci się okrutnie teraz czas służy, co?

Nisiao, Eve, juz mialyscie juz glukozę? Ja jeszcze nie, ciekawe, czy mnie w piątek skieruje. Fuj. Przed ciąża robiłam to padanie i wcale mi się nie spieszy do niego, fuj.

katherinne właśnie dziś byłam na tym badaniu. chciałam mieć szybko za sobą bo myślałam że bedzie tragedia jak to wypije ale na szczescie nie było:)a to badanie chyba trzeba zrobic do 28 tygodnia ciąży z tego co sie orientuje. ja przy okazji powtorzyłam pare innych badan m.in. toksoplazmoze i TSH zeby sie nie martwic

Witam, ja poroniłam 30 sierpnia to był 7tc juz niedługo minie miesiac. Po 23 dniach od zabiegu dostałam miesiączke to chyba dobrze? bo z tego co czytałam niektóre kobiety czekaja po 40-50 dni. Od razu wróciłam do pracy żeby zapomnieć ale sie nie da. W rodzinie nikt mnie nie rozumie ciezko jest w pracy mam czas zeby popłakać w domu musze sie jakos trzymac. Lekarz powiedział ze za 3 miesiace mozemy sie starac o nastepne. Oby się udało. Wam życze żeby wszystko było dobrze to najważniejsze !! Pozdrawiam Serdecznie

dorotka jak to powiadają - do trzech razy sztuka :-D

katherinne teściowa mi opowiadała, że też miała ciągle grzybka i co go wyleczyła to jej się nawracała, aż trafiła na jakąś ginekolog co ją opieprzyła, że wy młode to tylko pachnące płyny i żele i jej kazała przed kąpielą, nasikać i w tym posiedzieć chwilę i tak przez kilka dni i co najlepsze grzybka wyleczyła i przestał się nawracać. Ale to było już jakiś czas temu, teraz lekarz by raczej takiej kuracji nie zalecił:-p

Kat mnie tak piecze że teraz jak sie podcieralam to ta skurka przy cefce aż chyba mi krwawi delikatnie,ale bede smarowac mascia....mam nadzieje że to nie zaszkodzi.....
z tego że jak podcieram papierem do jednak sie podrażnia to....
Masakra,narazie po jednym smarowaniu nic nie zelżało...

Ja juz też mialam glukozę robioną dwa tyg temu.spoko,nie bylo az tak źle,jedynie to chodzilam spiaca caly dzien a i Kinia byla cichutka.

CZASEM maluszki jakies takie spokojne np dwa dni,że ani slodkie nie ruszy itp.
paulamc światełko dla Twojego Aniołka(*) przykro mi z powodu straty:( powrót do pracy jest czasem dobrym wyjsciem w domu się człowiek pogrąża i ciezko z tego wyjść,a miesiączkę dostałas w fajnym czasie,także 3 miesiace pewnie zrobisz jakies podstawowe badania ,organizm sie zregeneruje i będziecie się starac,zobaczysz jak zlecą te 3 miesiące.
Juchu
no ja to do tej pory nie mialam takich problemow,nawet przed ciążą,także dla mnie to katorga jest...
a z tym siusianiem...to wiesz że ja juz tez slyszalam,że jak się nasiusia na jakas rane czy cos to szybciej sie goi,ale oczywiście swoje siuśki na swoją dolegliwość,niby śmieszne ale tez slyszalam że dziala.
dorotka
No to kciuki kto wie może już na dniach i będzie poród,taki czop jak odejdzie to moment

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry