OneMoreTime
Fanka BB :)
Szczęściarzami są Ci, co zarabiają na życie robiąc to, co lubią:-( ja do nich też niestety nie należę... ostatnio sporo narzekam, ale może jak wreszcie wezmę urlop i odpocznę to lepsze nastawienie będę miała. Ehh...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

). Generalnie - pośrednictwo w handlu nieruchomościami rolnymi. Mamy portale ogłoszeniowe, którymi się zajmuję i cała papierkowa robota w firmie na mojej głowie... a teraz idziemy w całkowicie innym kierunku - szef postanowił wybudować hotel
mega stres... generalnie jestem zawsze otwarta na nowe obowiązki, zadania. Lubię, gdy czas szybko leci
ale ostatnio jestem przemęczona całym stresem związanym ze stratami, badaniami, angielskim, sprzedażą mieszkania... 

pediatra również podziela moje zdanie, a nie piguły ;-) śpi w nocy, raz lub dwa nie chciała, dzisiaj miała dzień marudzenia, nie spała po prawie żadnym posiłku, dopiero teraz usnęła.. podczas karmienia dziecko nie tylko je, ale przysypia, ciumka, czuje bliskość mamy, uspokaja się. skoro tego potrzebuje to trzeba mu to dać, takie wiszenie stymuluje też laktację, ponieważ z czasem dziecko będzie potrzebowało więcej pokarmu. ja też tęsknię za ciążą i już nie mogę się doczekać następnego maluszka 
&&&&
Współczuję Kochana akcji z pracą:-( tak to jest jak człowiek się cieszy, a później goowno wychodzi. Co do szczepionki. To brak słów. Oni to mają gdzieś. Trudno się doprosić o wpisanie NOP do książeczki. I jak tu zaufać?

czekamy na następne Skarby