agnieszkaala
Fanka BB :)
mamusia synka ja wierze w homeopatie. uNas doskonale spawdza sie stodal, teraz engystol też pomaga. mi natomiast oscillococinum.
Pleni zinnat jest okropny. Moja Ala zazwyczaj nie grymasi jak podajemy leki, ale tego nie znosi. Jest ohydny, ma grudki, ale i bardzo skuteczny. Moja Ala po nim wymiotuje.
neta, igusiad kciuki za kolejny cykl. Wkońcu musi się udać.
OneMoreTime super, że J się stara, oby tak mu już zostało.
Asta ale Ci zazdroszcz 7 godzin snu, u Nas pobudki co 2,5-3 godziny, a czasem i co 1,5. Ja już padam, zwłaszcza, ze niemam kiedy zdrzemnąć się w dzień. wogóle czasu brakuje mi na wszystko.
teraz też pisze karmiąc Filipa.
Loi oj ja tez marze o śnie. A co do bąków u Nas jest podobnie, a w sytuacjach kryzysowych jak widze, że F się męczy to daje mi espumisan. A ja od wczoraj mam gorszy dzień. Padam ze zmęczenia. Mam zawroty głowy i boli mnie wszystk dosłownie:głowa, ręce, nogi. Niemam kiedy zjeść, cigle coś jest do zrobienia.
Pleni zinnat jest okropny. Moja Ala zazwyczaj nie grymasi jak podajemy leki, ale tego nie znosi. Jest ohydny, ma grudki, ale i bardzo skuteczny. Moja Ala po nim wymiotuje.
neta, igusiad kciuki za kolejny cykl. Wkońcu musi się udać.
OneMoreTime super, że J się stara, oby tak mu już zostało.
Asta ale Ci zazdroszcz 7 godzin snu, u Nas pobudki co 2,5-3 godziny, a czasem i co 1,5. Ja już padam, zwłaszcza, ze niemam kiedy zdrzemnąć się w dzień. wogóle czasu brakuje mi na wszystko.
teraz też pisze karmiąc Filipa.
Loi oj ja tez marze o śnie. A co do bąków u Nas jest podobnie, a w sytuacjach kryzysowych jak widze, że F się męczy to daje mi espumisan. A ja od wczoraj mam gorszy dzień. Padam ze zmęczenia. Mam zawroty głowy i boli mnie wszystk dosłownie:głowa, ręce, nogi. Niemam kiedy zjeść, cigle coś jest do zrobienia.
Ostatnia edycja:

, a swoich rodziców bardzo kocham i przede wszystkim ogromnie szanuję - za cały trud wychowania mnie i brata na ludzi. jak słyszę takie rady to łapię się za głowę cóż za brednie ludzie potrafią wymyślić.. ważne, że mamy swój rozum i intuicję ;-)