• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziekuje.

magda no tak jestem juz zachartowana w tym temacie...w koncu to 4 ciąża,z krwiakiem tez juz miałam do czynienia i dałam rade...bedzie dobrze.wczoraj powiedziałam mężowi,że sie nie poddam i Ala bedzie miała rodzeństwo.

tekla ahhh...pamiętam takie zdjątka...mam nadzieję,że teraz też się takiego doczekamy.

matita za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.

kat super,że udało ci się opanować cukier:happy:.

a ja ugotowałam sobie kalafiora,popróżyłam bułką tartą i co??? po jednym widecu zebrało mi sie na pawia:baffled::eek:...wiec teraz jem pyszne szproty w pomidorach.one o wiele lepiej są tolerowane:happy:.zjem i do wyrka

reklama
Tekla - piękne zdjęcia ;) to wzruszające mam nadzieję ,że mi też będzie dane zobaczyć mój Skarbek.Dużo zdrówka Wam życzę.
Matita- kciuki mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Karola - ja wczoraj po jajecznicy musiałam do kibelka w tempie natychmiastowym ,a dziś zjadłam kisielek i się trzyma w żołądku puki co.

Dzwoniłam do laboratorium , pani nie mogła mi udzielić pełnej informacji przez telefon ,ale powiedziałam jej ,że jestem w 4 tygodniu i 4 dniu i powiedziała ,że nie powodu do niepokoju , dobre i to uspokoiłam się ;)

Karola i to jest świetne podejście! Nie ma co się zastanawiać, bo Ala będzie miała rodzeństwo i Ty dasz radę. Silna kobietka jesteś! :*

Kobietko w takim razie nie martw się :) Jak nie ma powodu do niepokoju, to rozluźnij się i ciesz ciążą :)

onemoretime a co się dziwisz jak w koło słyszy się tyle historii o napadach itd.ja to czasami nawet w domu gdy jestem sama w nocy przed wejściem do ciemnego pokoju się spinam:-D Zwłaszcza gdy looknę sobie na dole jakiś thrillerek i potem idę spać na górę,książki też mocno pobudzają moją wyobraźnię... Dlatego już od bardzo dawna nie oglądam w ogóle horrorów bo te dopiero mnie nakręcały;-)Nawet nikomu o tym nie mówiłam,bo myślałam,że mi coś z dzieciństwa zostało i dorosłym to już nie pasuje,ale kiedyś zgadało się coś z siostrą na ten temat i okazało się,że ona ma podobnie,jej koleżanka też,teraz ty... to może jednak nie jest to takie całkiem "nienormalne"?... Też często myślę,żeby zakupić coś takiego jak gaz,ale jakoś tak schodzi.Z pewnością takie coś daje przynajmniej poczucie bezpieczeństwa.Orientowałaś się już w temacie?Ciekawe czy można kupić pistolet gazowy ( nie każdy od razu wie,że to tylko gazowy).
małgonia to zupełnie zrozumiałe,że po tym co nas spotkało dominującym uczuciem jest strach a nie radość,życie w brutalny sposób uświadomiło nam,że II nie równa się zdrowe piękne dziecko...Jednak mam ogromną nadzieję,że tym razem tak właśnie będzie.Spróbuj nie zamartwiać się na zapas,bo to w niczym nie pomaga,a dzidziuś nie lubi zdenerwowanej mamy...
tekla fajny bobas
karola &&&&&&&&&&& A jak mama? Wszystko już u niej dobrze? Udało się z tą pracą w domku?
matita &&&&&&&&&

hej mam wynik bety : 552,1 mIU/ml

to chyba dobrze nie?
normy mam takie :
4 tc - 9,5 - 750
5 tc - 217 - 7138

wymieniłam te dwa tygodnie bo minął już 4tc.
Teraz najlepiej jakby się podwoiła nie?

Kurczę teraz mam to na piśmie ;)
Mój gin mówi ,że bardzo ładny wynik ;) Teraz mam powtórzyć jutro i we wtorek przyjść z wynikami do niego, powiedział ,że jak przyrośnie chociaż do 800 to nie ma tragedii ,a najlepiej jakby było 1000 , no i kazał mi nie patrzeć na te normy z laboratorium bo jego zdaniem są zbędne , każda ciąża jest inna ,a normy bardzo szerokie.

Dziękuję bardzo za kciuki!!

Ja jak zwykle po wizycie oddycham pełną piersią - pewnie na najbliższe kilka dni tylko, ale dobre i coś :tak: straaasznie się stresuję na każdym kroku, każdym objawem, każdym brakiem objawów itd.. okropnie mnie to męczy i moich bliskich też, ale nie umiem się uspokoić. Już nawet lekarz mnie zna pod tym kątem:-p Z tego też względu rzadko się odzywam, bo naprawdę nie chcę smęcić, przecież wiem co napiszecie:tak: Poza tym 3 tygodnie temu przeprowadziliśmy się do naszego wymarzonego małego gniazdka i tak sobie je wijemy :tak: dużo pracy przy urządzaniu a potem dekorowaniu:tak: no i przez ponad 2 tygodnie byłam bez internetu i tv:wściekła/y:

obiecuję poprawę i częste bywanie na forum :-):-)

a to moje dziecię w 17 tc:
DSC_0005.jpgDSC_0006.jpg
nie chciał się dzidziol ujawnić co do płci, cały czas się dupką odwracał a buźkę zasłaniał ręką co widać na fotce :-)

Załączniki

• DSC_0005.jpg
    DSC_0005.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC_0006.jpg
    DSC_0006.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 73
Matita gratuluję wizyty :-) Mały wstydniś Ci rośnie. A masz jakieś przeczucia co do płci?

Kobietko, trzymam kciuki &&&&. Na pewno będzie powyżej 800! Jednak nawet jak nie przyrośnie do 1000 to się nie martw. Książkowe 66% po 48 godz od twojego wyniku to będzie 916 :)

reklama
kat, to przekaż dla potomności swoją taktykę:confused:
tekla, fotogeniczne maleństwo nosisz w sobie:tak:
matita, dużo się działo, na szczęście dzieciątko zdrowo sobie rośnie:happy: każda z nas doskonale Cię rozumie. Niektórym lepiej robi, gdy się wyżalą i po tu jesteśmy a niektóre wolą to zatrzymać dla siebie. Cokolwiek jest dla Ciebie dobre;-)
kobietka, wynik rewelacyjny:-)
anty, no, ja też się "spinam" jak sama w domu jestem:-p nasłu****ę odgłosy :szok: jeszcze się nie orientowałam w temacie gazów. Ciocia mi kiedyś zasugerowała, ale jak powiedziałam mojemu J to mnie wyśmiał:zawstydzona/y: ale cały czas o tym myślę. Chodzi mi tylko o moje lepsze samopoczucie i tak naprawdę nie zakładam, że będę musiała tego użyć:baffled:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry