Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
Lilus ja pytałam swojego gina w ciąży to powiedział, że w razie co mogę smarować maściami typu vratizolin lub zovirax i używać plastrów compeed jak najbardziej. Jednak co gin to opinia. Przede wszystkim pilnie zaklej ja plastrem compeed, tym zwykłym - nie invisible bo są mniej trwałe i rozpuszczają się na ustach. Niebezpieczna jest na narządach płciowych - stanowi wskazanie do cc, wargowa również niebezpieczna dlatego jak najszybciej zacznij ją zaklejać plastrami, powinna zejść za ok 1,5 tygodnia.
Asta zmniejszenie piersi? Jeśli ma to odciążyć Twój kręgoslłup a mąż to akceptuje to dlaczego nie? Jaki masz rozmiar biustu ;-) Pytam z ciekawości - ja mam średni, 65G (brytyjska rozmiarówka bo tych z Pl juz od lat nie noszę
) my również odkładamy kolejne starania na 2015 
Kat ja pół ciązy przechodziłam z szyjką 2,5 cm i dałam radę, była miękka od ok 31 tc ale nie skracała się. Daj znać ile zostaniesz w szpitalu, fakt - cholerna cukrzyca..
Asta zmniejszenie piersi? Jeśli ma to odciążyć Twój kręgoslłup a mąż to akceptuje to dlaczego nie? Jaki masz rozmiar biustu ;-) Pytam z ciekawości - ja mam średni, 65G (brytyjska rozmiarówka bo tych z Pl juz od lat nie noszę
) my również odkładamy kolejne starania na 2015 Kat ja pół ciązy przechodziłam z szyjką 2,5 cm i dałam radę, była miękka od ok 31 tc ale nie skracała się. Daj znać ile zostaniesz w szpitalu, fakt - cholerna cukrzyca..
Ostatnia edycja:

okres dopiero na święta a kolejne starania na sylwestra 
życzę ci żebyś w tym szpitalu spotkała jednak jakieś życzliwe osoby i zmieniła swoją opinię o nim, mam nadzieję że nie będzie tak źle jak gdy ostatnio tam byłaś ...a jak tam piesek się czuje?
.jakby było to możliwe to już dziś usmażyła bym karpia-którego notabene nie trawię
widzisz poleżysz w domu
.