karola1388
Poprostu żyj...
Magda gratulacje;-);-);-);-).
mamusiasynka jestem z Pabianic.między łodzią a łaskiem napewno wiesz gdzie ta wioska
.
onemoretime skoro urlop ci sie należy to chyba powinnaś złożyć wniosek i juz.poinformowałaś szefa wiec niech nie udaje ździwionego...świeta to czas który spędza sie z rodziną,a jeśli on jej nie ma albo tego nie rozumie to niech spada.
pleni nio z Alą miałam termin na 6go wrzesnia,a urodziła sie 21go sierpnia....teraz termin na 23lipca i ciekawe jak będzie tym razem...dzieci będą świetować urodziny praktycznie razem później juz.ehhh...jeszcze nie moge oswoić sie z tematem
.kochana powiedz mi i co postanowiłaś w kwesti szczepień? szczepisz Zoje?
mamusiasynka jestem z Pabianic.między łodzią a łaskiem napewno wiesz gdzie ta wioska

.onemoretime skoro urlop ci sie należy to chyba powinnaś złożyć wniosek i juz.poinformowałaś szefa wiec niech nie udaje ździwionego...świeta to czas który spędza sie z rodziną,a jeśli on jej nie ma albo tego nie rozumie to niech spada.
pleni nio z Alą miałam termin na 6go wrzesnia,a urodziła sie 21go sierpnia....teraz termin na 23lipca i ciekawe jak będzie tym razem...dzieci będą świetować urodziny praktycznie razem później juz.ehhh...jeszcze nie moge oswoić sie z tematem

.kochana powiedz mi i co postanowiłaś w kwesti szczepień? szczepisz Zoje?