• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

boze-narodzenie-300x225.jpg

Dziewczyny wszystkiego dobrego, zdrowych, wesołych i szczęśliwych Świąt!!!

Załączniki

• boze-narodzenie-300x225.jpg
    boze-narodzenie-300x225.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Dziewczynki!!!
Życzę Wam z całego serca Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku. Oby spełniły się Wasze największe marzenia o zdrowej, szczęśliwej, kochającej się pełnej rodzince!!!
Ja już niedługo pozostanę w dwupaku, w sumie to mogę w każdej chwili się rozpakować więc przesyłam dla potrzebujących staraczek pełno ciążowych fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-)

Ja również składam życzenia swiąteczne,Zdrowych i Wesołych,rodzinnych świąt,każdej życzę szybkiego zafasoklowania,spokojnej ciąży oraz szybkiego bezproblemowego rozwiązania.
Niech nie dopadaja Was smuteczki
Liluś jase Ty już końcowak,faktycznie juz teraz może być w każdej chwili poród.Zdrówka :*

W sumie trzeba kontynuować tradyszyn i przesyłam również ciążowe fluidki ~```~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Katherinne też lunię te kosmetyki dla mam z rossmanaja u zywam min tej oliwki.Rozstępy się zrobiły na brzuchu i to solidnie,ale co zrobić,nic

Raz jeszcze Wesołych i zmykam

reklama
Kochane!! Życzę Wam przede wszystkim spokoju ducha, by żadna rodzina nie musiała przeżywać tego co my!!

By Wam zdroweczko dopisywalo,bialym pylkiem domy obsypalo.
Swieta rodzina niech blogoslawi,narodzenie Pana wszystkim objawi.
Przy rodzinnym koledowaniu mnostwa milosci. Niech swiateczna atmosfera w Waszym domu zagosci.
Wtedy na pewno spelnia sie zyczenia,w tak pieknym dniu Bozego Narodzenia :)
1387894775030.jpg

Załączniki

• 1387894775030.jpg
    1387894775030.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 65

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry