Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana co ma być to będzie..niczego nie da się ominąć..
.męczę się okrutnie,dostałam antybiotyk-rovamicyne...w pt na kontrole mam nadzieję,że pomoże,bo przez ten kaszel zaczyna mnie podbrzusze pobolewać
i trochę się boję...Mamy tu na forum takie dzieciaczki :-) Szymona i Julkę. :-)Hej Dziewczyny mam do Was takie pytanie, bo się zaczynam strasznie martwić/ poroniłam samoistnie 17 stycznia, beta prawie od razu spadła do zera.. Rozmawiałam z lekarką i powiedziała, że możemy normalnie współżyć.. No i tak się też stało …..a teraz znowu od kilku dni jest mi niedobrze... Poprzednio taj właśnie miałam w ciąży, objawy w sumie kilka dni po poczęciu.. Teraz wpadam w paranoje , że zaszłam w ciążę.. Czy to możliwe?? Tzn. Czy po poronieniu można od razy zajść w ciążę???????

OneMoreTime dzięki, ale odczekac dwie miesiączki, to znaczy po trzeciej dopiero się starac. Przepraszam za głupie pytanie.

po za tym miałam pobraną krew na dużo różnych badań ale nie wiem jakich, bo nie dostałam rozpiski... może potem dostanę wyniki