• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kilka minut temu zaczął mnie boleć brzuch.......teraz byłam w toalecie i widzę że zaczynam plamić :-(
Czyli @ przed czasem nawet przyjechała :-( Nie ukrywam jestem załamana :-(
Staralismy sie przed owulką, w trakcie i po..i wielka doopa z tego wyszła :-(
I gdzie ja mam szukać przyczyny? Kolejny miesiac...bezowocnych starań :-(Chce mi sie płakać.......

Teraz jeszcze dołączył dziwny ból lewego jajnika, jakbym miała owulacje :no:

Ostatnia edycja:
Misiek zrób jutro rano test...
u mnie też się pojawiła plamka w dzień kiedy miałam dostać @
może jeszcze nic straconego :*

Ile dni minęło od owu? Nie za szybko Misia na @?

Ostatnia edycja:
MisiaMonisia, może maleństwo się zagnieżdża? mam taką nadzieję i nadal kciuki mocno za Ciebie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& ;-) Właśnie zauważyłam, że 10-ta rocznica Wam wskoczyła. Gratuluję :-) świętowaliście jakoś szczególnie?

Aktualizuję listę:

Naala - termin niechcianej @ 24-26 czerwca
Doris - termin niechcianej @ lipiec 2014
MisiaMonisia - termin niechcianej @ 8 lipca 2014 r.
Neta81 - termin niechcianej @ 12 lipca 2014 r.
OneMoreTime - termin niechcianej @ ok. 3 sierpnia 2014 r.

ONA1227 – termin niechcianej @ sierpień 2014 r.
Rilla - termin niechcianej @ wiosna/lato 2014
Lumia - termin niechcianej @ lato 2014
Joaro - termin niechcianej @ ?

Sysiq - termin niechcianej @ ?
Igusiad - termin niechcianej @ ?

Naala,
hop hop? testowanie było?

Ostatnia edycja:
OneMoreTime dziękuję ;-) Niestety nie świętowalismy......mąż był na popołudniu w pracy.......jak wrócił to ja już spałam.....na drugi dzień szłam obsługiwać u znajomej na weselu.......musiałam być wypoczęta....
Ale w tym miesiacu jedziemy nad morze to pewnie tam sobie odbijemy ;-)

A kciuki już raczej niepotrzebne...czuje ze @ jutro rozkręci się na maxa :-(
Pocieszajace jest tylko to że dzieki temu iz wczesniej przyjechała to zanim mąż wyjedzie do Norwegii to załapiemy się na owulkę. Tylko teraz będę mierzyła temp.:tak:

Aktualizuję listę:

Naala - termin niechcianej @ 24-26 czerwca
Doris - termin niechcianej @ lipiec 2014
Neta81 - termin niechcianej @ 12 lipca 2014 r.
MisiaMonisia - termin niechcianej @ ok. 1 sierpnia 2014 r.
OneMoreTime - termin niechcianej @ ok. 3 sierpnia 2014 r.
ONA1227 – termin niechcianej @ sierpień 2014 r.
Rilla - termin niechcianej @ wiosna/lato 2014
Lumia - termin niechcianej @ lato 2014
Joaro - termin niechcianej @ ?

Sysiq - termin niechcianej @ ?
Igusiad - termin niechcianej @ ?

MisiaMonisia - dopiero odpisuję na bransoletkę - bardzo ładna, symboliczna... nie myślałam o czymś takim, ale teraz jak widzę to kto wie... :) co do okresu, poczekaj czy rzeczywiście się rozkręci - szansa jeszcze jest, nie nakręcaj się :) :*

Angelstw - już widzę, jak suwaczek Ci zasuwa i zaraz będzie 30 tydzień! dobrze, że wizyta w porządku, oby dalej też tak było :) trzymam &&&&

alza - u Ciebie też z wizytą w porządku, super :) takie wieści dają nadzieję :)

Lilijanna - co za przejścia, mam nadzieję że następna wizyta będzie w dużo lepszej aurze, i wszystkie niechciane słowa usłyszane teraz, będą wtedy tylko mrocznym wspomnieniem...

Magdalena1607 - to już 26 tydzień? Zaraz będziesz miała w ramionach swoje maleństwo... :)

A ja wróciłam z urlopu. Było cudownie...słońce, plaża, może... dużo jedzenia;), dużo leniuchowania - a teraz pora wziąć się do pracy :) wróciłam z mnóstwem pozytywnej energii i jestem prawie pewna, że w sierpniu będę chciała spróbować "popracować".... :)

Pozdrawiam wszystkie :*

reklama
MashaFre dziękuje :happy: Data jest tak delikatnie wygrawerowana że nawet nikt na to nie zwraca uwagi....i o to chodzi :tak:Bynajmniej nie ma zbędnych pytań.....A ja czuje sie dużo lepiej odkąd ją nosze....kiedy czuje potrzebę to na nia spogladam i mysle wtedy o mojej Kruszynce, która patrzy na mnie z góry;-) Czasem nawet dam buziaka w medalik :rofl2:.......

Co do @ to dam jutro znać :tak:

Trzymam &&&&&&& za Twoje sierpniowe boboseksy ;-) :*

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry