• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczyny, czytam was codziennie ale jakoś nie mam odwagi odzywać się i pisać nie mogę ogarnąć wszystkiego a nie chce nikogo ominąć. wiec przepraszam że tak mało jestem.

Dziś na teście 2 kreseczki , stres niesamowity ale przecież musi być dobrze:)

reklama
rilla1 gratulacje!! :tak: stres? Kto jak nie my zna lepiej to uczucie będąc w ciąży? To odczucie chyba będzie już z nami do końca!! Ale trzymaj się i nie pozwól aby wziął górę nad Tobą!! Bo w końcu jak napisałaś musi być dobrze!! :sorry2:

Lili kiedy masz teraz jakąś kontrole? Jakieś ponowne USG?

Doris puk puk? co u Ciebie? Jak się masz? Co postanowiłaś w związku z tą torbielą?

co do nieregularnych cykli...ja przed poronieniem miałam cykle jak w zegarku 27-28 dni...po poronieniu pierwszą @ dostałam po 33 dniach! Drugiej już nie doczekałam :tak: ale wiem że gdyby się nie udało to też cykl byłby jakiś 30 dniowy bo owu była ok. 17dnia cyklu.

Ostatnia edycja:
Lilijanna kiedy wizyta??? Jak samopoczucie??
Rilla
gratulacje i kciuki&&& Odzywaj się częściej i dawaj znać jak się macie:-) Pozwól, że "wyałtuję" cię z listy:-D

Doris - termin niechcianej @ lipiec 2014
Neta81 - termin niechcianej @ 12 lipca 2014 r.
Naala - termin niechcianej @ koniec lipca 2014 r.
OneMoreTime - termin niechcianej @ ok. 3 sierpnia 2014 r.
ONA1227 – termin niechcianej @ sierpień 2014 r.
Lumia - termin niechcianej @ lato 2014
Joaro - termin niechcianej @ ?

Sysiq - termin niechcianej @ ?
Igusiad - termin niechcianej @ ?

Moja szwagierka urodziła dziś synka:-) Mały jest słodki, ale kiedy go zobaczyłam poczułam dziwne ukłucie w sercu i jakiś taki smutek mnie ogarnął. Mój aniołek byłby dokładnie 4 tyg. straszy:-( Do tego córcia wciąż mówi o rodzeństwie i jest mi tak strasznie żal, że jeszcze go nie ma i jakoś się nie zapowiada - czuję się winna, że jest sama a wszystkie dzieci w koło mają rodzeństwo:-( Przepraszam za smęty...

Pozdrawiam Was wszystkie w ten "przeupalny" dzień:-)

Hej
Jestem, jestem, czytam ale jakoś weny brak
Angelstw...dziękuję za pamięć i wywołanie, fajnie że pamiętasz!!!!! Co do torbieli to naczytałam się mnóstwa artykułów, i na razie poszliśmy na żywioł, nie zabezpieczamy się, termin @ mam na 16 lipca. Zobaczymy co to będzie. Poza tym gin kazał mi zrobić badania na przeciwciała kardiolipinowe (zespół antyfosfolipidowy). Co prawda te badanie się robi po 3 i więcej poronieniach ale ja zrobiłam teraz. No i mam podwyższony wynik w klasie IgG. Biorę Acard, bo dowiedziałam się że pomaga i czekam na odpowiedź od mojego gina, bo wysłałam mu dziś maila.
Jak dostanę @ wezmę te tabletki anty na miesiąc a potem kontrola. Ale powiem szczerze, że coś mi serce podpowiada i jakieś mam takie przeczucia, że @ nie przyjdzie. Nie wiem czemu ale tak czuję. Zobaczymy :-)

MisiaMonisia...gratuluję!!!! Ale masz dobrze, oj jak ja bym chciała taki teścior pozytywny!!!! A dziś wyliczyłam sobie, że jakby mi się udało to będzie nas dzielić tylko 6 dni. Oczywiście jak @ nie przyjdzie

Buziaki dla WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doris w takim razie &&&& żeby Twoje przeczucia się sprawdziły!! ;-) mi tym razem gin też nakazała brać Acard (pomimo że żadnych badań nie robiłam) ale powiedziała, że nie zaszkodzi a może pomóc. Więc jak miałby pomóc to oczywiście dzielnie łykam :sorry2:
6 dni różnicy to tak jakby praktycznie różnicy nie było ;-) ściskam i melduj nam tu na bieżąco jak się sprawy mają i co i jak :-p

alza, tak :tak: Ty też?
rilla gratuluję wspaniałych wieści :-) spokojnej i nudnej ciąży życzę;-)&&&&&&&&&&&&&&

Edyta, wreszcie wyniki, brawo :tak:mój J bajki norweskie ogląda :-D
Naala, wszystko przed nami, zobaczysz:tak:

Lilijanna, ja też często tak mam w kościele... bo jeśli On nam nie pomoże to kto?

Dziewczyny, miałam czekać do 2 tyg. na wyniki, ale już są:szok: Niestety nie najlepsze chyba....:-(
TSH, nadal niskie, choć ciągle w normie 0,56

Okazuje się, że cytomegalię miałam i mam przeciwciała:
Cytomegalia IgG 120 U/ml wynik dodatni powyżej 14

Cytomegalia IgM 9,3 U/ml wynik ujemny poniżej 18

natomiast mam chyba obecnie chlamydię:

Chlamydia trachomatis IgG 32,45 RU/ml wynik dodatni powyżej 21,9

Chlamydia trachomatis IgM 1,64 RATIO wynik dodatni powyżej 1,1

Napisałam od razu do mojego gina, czy w takim razie mogę się starać, czy muszę to jakoś przeleczyć?
ciągle COŚ ..... ręce opadają....... no co za egzemplarz ze mnie....:-(

Ostatnia edycja:
reklama
OneMoreTime a to kiszka z tymi wynikami, ale może nie będzie tak źle, trzymam&&&;-) A na niskie tsh to się cóś bierze??? Kochana mam nadzieję, że wasze spotkanie za 6 dni będzie brzemienne w skutkach:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry