Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wiele jest takich dziewczyn, które mają Twojej wielkości brzuszki na tym etapie ciąży co Ty;-) także nie masz się czym martwić, na pewno jeszcze urośnie 
bałam się o co chodzi, ale poruszałam się, Mąż mi pomasował rękę i jakoś powoli przeszło. Pewnie jakiś nerw był uciskany - stąd to cierpnięcie i drętwienie. Jak się dziś czujesz? Odpuścił ból?
myślę że alza może już być rozpakowana, pisałam do niej jakiś czas temu z prośbą żeby dała znać jak urodzi, zostawiłam do siebie nr telefonu, ale być może nawet nie odczytała tej wiadomości, choć z tego co widzę to logowała się 3.11....mam tylko nadzieję, że radzi sobie dzielnie a i z Maluszkiem wszystko dobrze 

liczę na to, że jeszcze święta spędzimy tutaj, a później już cierpliwie czekam na swoją i Jaśka kolej 

100 dni do porodu!!!! ;-):-)