MisiaMonisia
Fanka BB :)
Doris nie rób juz tych testów bo sfiksujesz ;-) Idź jutro na bete...........najwyzej spóźnisz się do pracy. &&&&&&&&&&&
anty jasne że wrócę
Do Was zawsze :*
anty jasne że wrócę
Do Was zawsze :*Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Do Was zawsze :*
ale faktycznie daj spokój już z tymi testami. Jesteś w ciąży
:-) teraz tylko jak będziesz miała możliwość musisz zbadać betę i sprawdzić przyrost, no i oczywiście umówić się do lekarza 

Także nie martw się, trzeba to po prostu przetrwać.
taki urok;-)
a w nocy budziłam się o 1:30-2 i byłam totalnie wyspana...piłam melisę, jedną albo dwie i zasypiałam po 2 godz...a sny to dopiero miałam...szczególnie koszmary 
to jest mega świetny pomysł
w ogóle fajna stronka z różnościami do wykonania samemu ;-)
siedzieć nie mogłam, chodzić też nie bardzo, przekręcić się z boku na bok - to już dopiero wyczyn...
nie wiem o co chodzi, ale popołudniu Mąż mi rozmasował bolące miejsce, delikatnie pokręciłam biodrami i po cichu powiem Wam że dziś jest o niebo lepiej...a ja już tak się bałam że ten ból zostanie ze mną do końca...
dziś ma mieć badania z krwi i moczu robione i spotkanie z dietetykiem. Jak dobrze pójdzie do może jutro wyjdzie? 

Mąż wybrał imię dla niej, a właściwie dla niego
WACŁAW