reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

:-)
14.02.2015 o godz. 23:10 silami natury przyszedl na swiat nasz walentynkowy Jasiu;-) 3100gram szcześcia!

Jestem przeszczęsliwa dziewczyny!
Wierzci mi ze dla tych chwil ktore teraz ja przezywam warto przejsc przez ta ciezka droge staran, niepowodzen! Staraczki pamietajcie: Nie wolno wam sie poddac! Bo gdzies i na was czeka takie szczescie jakiego ja wczoraj doswiadczylam pomimo cholerneego bolu porodowego!! Ale o porodzie napisze wam jak juz sie ogarne ze wszystkim;-)

Jasiu od razu zassal cycka. Pokarm sie mi pokazuje wiec mysle ze ruszymy z laktacja z powodzeniem:tak:

reklama
GRATULACJE!!!! Jejuniu, jak ja się wzruszyłam!!!:rofl::-):-D:-):happy2:
A może pomyslicie nad zmiana imienia
:-p WALENTY:-) piekna data;-)
Angelstw, a jak Ty się czujesz fizycznie? Bo w to, że jesteś teraz najszczęśliwszą osóbką na świecie, to nie wątpie:-D
Ucałuj tam od wirtualnej ciotki Walentego;-) i czekamy z niecierpliwością na fotki.

ANGELSTW OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!:)
DUZO ZDRÓWKA DLA CIEBIE I MALENSTWA!:)

A swoja droga,to niezla date sobie cwaniaczek wybrał:)swietnie:)
Buziaki:)

Angelstw gratulacje !!!! :happy2::happy: forumowa ciotka z podniecenia prawie spadła z łóżka :-p

Jasiu witaj na świecie, piękną datę sobie wybrałeś !!!

Czekamy z niecierpliwością na szczegóły Twojego porodu oraz ogólnych wrażeń :-D

Naprawdę się cieszę i jeszcze raz gratuluję, to musi być wspaniałe uczucie :*

:-DJasiu witaj po drugiej stronie brzuszka :-D

Angelstw jeszcze raz gratuluję :* Tak bardzo się cieszę, że wszystko poszło dobrze
:happy2: Dużo zdrówka dla Ciebie i synusia :*
Czekamy na zdjęcie Jasieńka

reklama
Do góry