ovli22
Fanka BB :)
Olasec gratulacje mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze - musi być dobrze nie ma innej opcji - urodzisz piękne i zdrowe dziecko . Wiem źe na pewno sie martwisz znam to skaś ja jestem tydzien po łyzezkowaniu a bóle brzucha mam do dziś ale to sie nie równa z bólem psychicznym ale dam rade zaczynam robic badania i mam nadzieje , że nie długo tez mi sie w końcu Uda . A dla ciebie coco jumbo i do przodu 
Zapalam światełka dla Twoich aniołków
Pzdrm
Cały wieczór poświęciłam na nadrobienie zaległości i jak wyrypałam posta na pół strony to mi go zeżarło
a my trzymamy kciuki!!
test chyba negatywny. Sama nie wiem, bo na pierwszy rzut oka taki jest, ale jak się przyjrzałam to chyba zobaczyłam jakiś cień cienia... albo w nadziei tak wyostrzyłam wzrok, że zobaczyłam fabryczny pasek, gdzie pojawiłaby się kreska, gdybym była w ciąży
więc okaże się w ten weekend, bo biorąc pod uwagę wszystkie przesunięcia cyklu, @ powinna być dzisiaj najpóźniej. Na razie jej nie ma ani żadnych plamień, ale jeszcze cały dzień przede mną... Dam znać wieczorem. A jutro z samego rana do rodziców na wieś jadę, więc będę odcięta od neta.... suma sumarum nadal czekam