reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Może nie jest jakaś mega wypasiona, ale w normie: beta HCG 268,9 4-5 tydz. :-)
Pierwszy mały kroczek w kierunku szczęścia:tak: i znalazłam w swoich zapasach 9 tabl. duphastonu. Dziewczyny jak go bierzecie, bo nadal do gina się nie dodzwoniłam i nie wiem... podobnie z clexane... co radzicie? :confused::baffled:

Aktualizuję listę:

jett94 - II
OneMoreTime - termin niechcianej @ II 23 marca 2015 r
Doris - termin niechcianej @ 2 marca 2015 r.

Naala - termin niechcianej @ 10 marca 2015 r.
Neta81 - termin niechcianej @ 14 marca 2015 r.

Lumia - termin niechcianej @ ok 28 marca 2015 r.

Black cat -termin niechcianej @ 2 kwietnia 2015r.
Gloria6 - termin niechcianej @ 3 kwietnia 2015r.
ONA1227 – termin niechcianej @ 04 kwietnia 2015 r.
Anula1807 - termin niechcianej @ sierpień 2015r.

anty2 - termin niechcianej @

Ostatnia edycja:
OneMoreTime - moje najszczersze gratulacje! :tak::-D ależ się cieszę!
Co do dupka, na początku brałam 2x1 tabletkę, a w szpitalu po krwawieniu zwiększyli mi do 3x1 tabletek + nospę tak samo, i tak do jakiegoś 14 tygodnia, nie pamiętam dokładnie... Co do clexane nie pomogę, nie brałam...

One... naprawdę gratuluję i trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło... :tak:

Ale super! Bardzo się ciesze One! Ja jak robiłam w tym samym czasie co ty to miałam 31,5 wiec nie dziwne ze poronilam... gratuluję serdecznie, dbaj o siebie i informuj nas na bieżąco!

OneMore aż cisną mi się na usta słowa "wiedziałam"! :-D
gratuluję i kciuków nie puszczam!
Niech się Fasolka w spokoju zadomowi w Twoim brzuszku na najbliższe miesiące!

ja brałam luteine także z dupkiem nie pomogę ale widzę że już Masha Ci poradziła :tak:
clexane też nie brałam, jedynie co to acard jakby co.

Masha Jaś rośnie jak na drożdżach! Dosłownie! ;-) radzimy sobie, myślę, całkiem fajnie. Maluch mi dużo pomaga, bo jest naprawdę grzecznym Brzdącem, więc jak gdyby opiekę nad nim mam ułatwioną ;-) jest cudowny, ale to już mówiłam więc nie będę się powtarzać :-D Kocham Go najmocniej!

Ostatnia edycja:
ONE
Jak ja się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!Kochana wielkie gratulacje:):-):rofl2: to mi na maksa humor poprawiłaś:)
p.s. Coś Ci kiedyś powiem....;-):tak::rofl2:

Co do dupka ja po IUI biore go 2x1, ale jak byłam w ciąży brałam 3X1:) i nospę rana. A clexane na co jest? to są zastrzyki? Niestety nie pomogę bo nie wiem o co chodzi z tym lekiem:)
Dbaj Kochana o Wasz dwupak:-)

Okazało się, że gin jest na nartach w Austrii :baffled: mam takiego pecha, że za każdym razem jak coś się dzieje mój lekarz jest na urlopie (którego bym nie miała) - poważnie :baffled:

Dziewczyny, ja biorę już acard w standardzie i mój gin mówił, że mogę sobie brać. Rozmawiałam z nim na ostatniej wizycie, że clexane też będę brała od pozytywnego testu, więc to było ustalone i dzisiaj spróbuję wieczorem sobie ten zastrzyk zrobić. chciałam się upewnić tylko co do dawkowania.
A ten duphaston to tak pro forma. Nie pamiętam czy o tym też z ginem rozmawiałam. Na pewno nie zaszkodzi. W ulotce piszą, że 2 x dziennie przy wcześniejszych poronieniach. A sprawdziłam w starych wypisach ze szpitala, że jak się coś działo to brałam 3 x dziennie.

Co chwilę chodzę i w majtki sobie zaglądam, czy nic nie ma na wkładce :baffled::-p Od jutra muszę więcej odpoczywać, bo wczoraj i dzisiaj po lekarzach i aptekach latałam i nie miałam dłuższej chwili, żeby poleniuchować...

ehhh, cieszę się :-)

lumia, co? no weź... :confused2:

Przepraszam, że tylko o sobie, ale chyba rozumiecie. Jutro wracam do reala :tak:

reklama
OneMoreTime wiedziałam :-) wyczytałam to w mojej szklanej kuli :-) nie zaglądałam na forum jakiś czas, w końcu mówię nie no trzeba zerknąć. Jak się strona ladowala to myślę: na pewno OneMoreTime ma dwie krechy. No i proszę :-D jak chcesz to mogę odkopac zapasy luteiny i Ci wysłać. To jest to samo co duphaston, w sensie że progesteron. O jak się cieszę :-D trzymam mocno kciuki :-D :-D

Do góry