reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

OneMoreTime SUPER wieści........jeszcze raz szczere gratulacje !!!! :-)
Boziu....jak ja sie cieszę :-) Tym razem musi się udać......w końcu przejęłaś Kochana Nikosiowy brzuszek ;-)

Angelstw ja chyba tez będę wolała zapłacić i mniej razy kłuć Misia:tak:

Mam jeszcze jedno pytanko....a mianowicie.....krocze już mnie tak nie boli......ale boli mnie i to bardzo ....tyłek :baffled: Czy to normalne?
Ledwie siedze.......Nie wiem czy mi się tam jakiś nerw uszkodził podczas porodu czy coś :confused:

reklama
Kwiatuszku to nie hemoroidy....Mnie boli kość ogonowa....Krótko przed porodem pojawiły mi sie bóle krzyzowe.....Podczas porodu to jest coś okropnego.... I nie wiem czy to ma coś wspólnego z tym bólem który mi teraz towarzyszy......ale z dnia na dzień ból sie nasila :baffled:

Dziewczynki, dziękuję :-)
Jak to lekarz powiedział: przed nami jeszcze długa droga, ale nadzieja się tli coraz większym płomykiem :happy:
Wyruszam za jakąś godzinkę do rodziców na święta. Lekarz pozwolił mi prowadzić, więc pojadę sobie spokojnie, powolutku. Poza tym będzie miał mi kto herbatkę zrobić, bo tutaj siedzę sama w czterech ścianach:baffled:

Będę miała utrudniony dostęp do internetu, więc moje drogie

życzę Wam aby te święta wielkanocne wniosły do Waszych serc wiosenną radość, pogodę ducha, spokój, ciepło i przede wszystkim nadzieję :happy: :-*

Życzę Wam wszystkim przede wszystkim dużo nadziei w sercu i wiary, że wszystko będzie dobrze :)

Ja czekam drugi dzień na @. Czuję ból w podbrzuszu i lędźwiach. Antybiotyku nie wzięłam. Zrobiłam dziś nawet test, ale nie z porannego moczu i wyszedł negatywny, więc nastawiam się na kwietniowe starania.

One , Ewel GRATULACJE!!! Trzymam kciuki za fasoleczki :*

Ja tydzień temu miałam wizytę u gina. Smutno mu się zrobiło i nawet nie było żadnych docinek z jego strony. Dostałam skierowanie na betę czy wszystko się unormowalo i dostałam zakaz zachodzenia w ciążę do połowy mają. Ale wczoraj byłam na tym badaniu.. Ręka boli, cała sina tak mi walnela tą igle ze szok. Dziś poszłam do gina z wynikami i wszystko jest ok :) trochę śmiechu było bo lekarz pozwolił mi współżyć a ja się go zapytałam co jak coś wpadnie? Przecież mam zakaz a on : no to wpadnie i będziemy się cieszyć no nie? I tak się usmiechnal, że humor mi się poprawił :) witamimki biorę i zobaczymy jak to będzie. Mógłby już ten @ przyjść... Jajniki mnie trochę bolą ale dalej nic :(
Oby jakoś to było ;)
Trzymam za wszystkie kciuki za staranka :)
A mamusią dużo radości :)
Wesołych świat wszystkim :**

reklama
Do góry