Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dla dobra dzidzi :-)
uważam, że tak,to może być owulacja. Nie mniej uważam, że powinnaś najpierw udać się do lekarza na kontrolę, czy wszystko się fajnie oczyściło 
Tym bardziej, że żadnego rozwarcia nie ma i szyjka twarda, tyle że krótsza 

. Gin powiedział, że mam się nie denerwować/nie stresować. Fakt, szyjka się skróciła, ale jest twarda, zamknięta i na tym etapie nie widzi potrzeby grzebania tam i zakładania pessara itp. ani jakiegoś ograniczania aktywności. Powiedział, że dla spokoju sumienia mogę przyjść wcześniej ( normalną wizytę mam 17.08), to przyjmie mnie szybciutko między pacjentkami, aby podejrzeć tylko jak się przedstawia sytuacja
Poza tym znajoma mnie pocieszyła, bo powiedziała, że na tym etapie co ja miała już 2 cm rozwarcia i donosiła do końca bez zakładania żadnych "zabezpieczeń"
Oczywiście co do braku wskazań ze strony lekarza do większej wstrzemięźliwości ruchowej podejdę z dystansem i zamierzam więcej odpoczywać i polegiwać dla spokoju sumienia 
Nie byłam jeszcze na tym etapie ciąży, więc nie wiem jak się odczuwa rosnący i jakby nie było coraz cięższy brzuch...
podpowiecie?