• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kwiatuszekk23 a miałaś już pierwszy @? bo ja jeszcze nie dostałam i nie ukrywam, że boję się bo chyba bym wolała, żeby ta beta to była pozostałość po poronieniu, bo wiadomo, że to za wcześnie i bałabym się całą ciążę choć wiem, że ciąża jest możliwa, bo ja nie mam problemów z zajściem (po jednym razie się udawało). Jutro drugi wynik bety i zobaczymy, bo dopiero wtedy dają wynik obydwu badań a w czwartek wizyta u lekarza więc wszystko się wyjaśni.

reklama
To zalezy od testu. Np bobo test wykrywa juz poziom 10 ( wiem po sobie ze dziala) ale.wiekszosc testow od ok 25. Mnie slabe kreski wyszly jak beta byla 31,5 a jak ponad 10 000 to krecha pokazala sie jeszcze zanim odlozylam test na umywalke i byla super widoczna. Moja lekarka mowi ze na usg widac pecherzyk wyraznie juz przy becie 500.

Hej dziewczyny :-) jestem w szpitalu. Zrobili mi wymaz i mam czekać na wynik 2/3 dni a jak wszystko będzie ok, to założą mi ten szew i kolejne 2/3 dni na mam zostać na obserwacji. A najlepsze, że szyjka dzisiaj wyszła p. Dr zdecydowanie dłuższa :-O ?Próbowali mi zrobić ktg, żeby sprawdzić czy temu skracaniu szyjki nie towarzyszą skurcze, ale odczyt nie był zbyt wyraźny - jeszcze chyba trochę za wcześnie na ktg. Póki co więc leżę sobie tyłkiem i nogami do góry i mam okropną zgagę...

Dziękuję za miłe słowa i pozdrawiam serdecznie :-)

Lumia, ładna beta :-) &&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry