OneMoreTime
Fanka BB :)
Dziewczyny, jaki rozmiar ubranek kupowałyście na początek? 50 czy już 56 raczej? i wg waszego doświadczenia ile zestawów tych najmniejszych ubranek potrzeba?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a jakie były rozmiary Michała na ostatniej wizycie? duży chłopak się zapowiada czy raczej w normie?
ALe nie kupuj zbyt duzo bo dzieciaczki szybko rosną wiec szybko przejdziecie na rozm. 62cm ;-).
a wiadomo, że tylko 5% dzieci rodzi się w wyznaczonym terminie
J ma iść do związków właśnie, aby najpierw ich dopytać...
. Ale biorąc pod uwagę nieprzewidywalność sytuacji chyba muszę się zacząć nastawiać na poród bez obecności J :-( byłam przy porodzie u przyjaciółki, więc myślę, że będę mogła liczyć na rewanż w razie coś.
najgorsze, że jak pochodzę po domu jakieś 10 min. i zaczyna mnie ciągnąć i kłuć w podbrzuszu, to nie wiem, czy to kwestia tego szwu, czy to jest normalne na tym etapie, bo brzuch coraz większy...
więc zaraz panika i z powrotem do łóżka a być może to jest normalne....?:-( przynajmniej brzuch mi nie twardnieje już