• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Rety to zaraz po mnie he tylko tydzień nas różni :)) ciężko juz z brzuchem? :) mi zaczyna twardniec częściej pewnie dlatego ze zaczęłam brać mniej magnezu... A tak to mała juz szaleje do tego stopnia ze myślę czy jej nogi nie wyjdą pod moimi zebrami he

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Mam wrażenie, na przestrzeni ostatnich kilku dni, troszkę mi wypchnęło brzuszek, bo taki bardziej napięty - nawet jak leżę to wystaje - i muszę przyznać, że noce są ciężkie :sorry:ciężko znaleźć pozycję do spania...jestem z każdej strony obłożona poduszkami, ale ulga nieznaczna...:sorry:
Szczerze mówiąc to nie do końca potrafię to twardnienie/skurcze przepowiadające rozpoznać :baffled: zwykle jego dolna część jest twardsza, ale myślę, że to może dzidzia się wypina... szczególnie jak troszkę się pokręcę po domu... nie wiem...:confused:

Moja niunia 3 dni szalała strasznie a dzisiaj ledwo co ją czuję...:baffled:

Ostatnia edycja:
Tez od kilku dni mam. Brzuch twardy ale jak nic to mała wypieta, jak twardnieje to od dołu zazwyczaj i idzie ku górze choc fakt czasami ciężko rozpoznac:) noce okropne... Ja sikam co godzine, jak się ułoże i zasne musze siku i tak w kółko... :-))) ale damy rade

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Hello :-) wróciłam od gina - szew trzyma i niunia ma się dobrze :-) przepływy i budowa narządów OK :happy: już się ułożyła główką do dołu i waży ok. 1492 g.

A oto Ona:

ok - Kopia.jpg

Nasza śpiąca królewna - nie chciała się obudzić i uśmiechnąć a nawet krzywiła się i robiła śmieszne minki jak ją szturchaliśmy :-D

Gin mówi, że szew ściągamy ok. 5 listopada, więc nie sądzę by szyjka wytrzymała do 40 tc i nastawiam się na wcześniejsze spotkanie z córą :tak:Patrzę na jej zdjęcie i nie mogę przestać się uśmiechać :-):-):-)

Załączniki

• ok - Kopia.jpg
    ok - Kopia.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 139
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry