IwiX
Fanka BB :)
Doris super przyrost bety.bierzesz omega 3 bo mi lekarka zaleciła że zmniejsza ryzyko porodu przedwczesnego.
Ja też mimo,że to już 31 tydzień mam problem z imieniem dla chłopaka jakoś dla dziewczyny łatwiej. Na razie jest Leonard ,ale też Nataniel mi się po głowie pałęta( zwłaszcza znaczeni mnie zachwyca bo to "dar od Boga") i w sumie to nie wiem. Dziecię międzynarodowe i krótkie nazwisko więc imię musi być długie.
W czwartek mam wizytę i się doczekać nie mogę.Mam nadzieje że wszystko będzie ok.
Ja też mimo,że to już 31 tydzień mam problem z imieniem dla chłopaka jakoś dla dziewczyny łatwiej. Na razie jest Leonard ,ale też Nataniel mi się po głowie pałęta( zwłaszcza znaczeni mnie zachwyca bo to "dar od Boga") i w sumie to nie wiem. Dziecię międzynarodowe i krótkie nazwisko więc imię musi być długie.
W czwartek mam wizytę i się doczekać nie mogę.Mam nadzieje że wszystko będzie ok.
przeczytałam właśnie, że bardzo często w szpitalach po rozpoczęciu akcji porodowej podają dożylnie antybiotyk i to zwykle wystarcza.... 
znajomej powiedział tak lekarz, który tam pracuje, więc chyba wie,co mówi
nie wiem, czy skorzystam, ale sama świadomość, że jest, już bardzo dobrze wpływa na moje samopoczucie i samo podejście do porodu sn
tym bardziej, że zgłębiłam temat i okazało się, że każde z mojego rodzeństwa ważyło ponad 4 kg
więc są duże szanse, że moja kruszynka, nie będzie taką kruszynką w rzeczywistości