Hej ☺ my z Manią również szykujemy się na święta ☺ póki co sprzątanie idzie pełna para, z jedzonka jutro będziemy piec pasztet i sukcesywnie się ogarniać
Mania ma 5 miesięcy i i 2 zęby w buziulce ☺ trochę kiepsko znosi zabkowanie, do tego w czwartek szczepionke mielismy i cos ja zlapal kaszel i katar... ale jakoś dajemy radę ☺ wcina już mamusiowe zupki a deserki srednio jej ida, na jabluszko sie strasznie krzyw... ale pomalutku mysle ze dojdziemy i do tego
Mania ma 5 miesięcy i i 2 zęby w buziulce ☺ trochę kiepsko znosi zabkowanie, do tego w czwartek szczepionke mielismy i cos ja zlapal kaszel i katar... ale jakoś dajemy radę ☺ wcina już mamusiowe zupki a deserki srednio jej ida, na jabluszko sie strasznie krzyw... ale pomalutku mysle ze dojdziemy i do tego
Będziemy łobuza sprawdzać za trzy tygodnie. Fajnie by było mieć parkę
Ale najważniejsze że jest zdrowe i szyjka też pięknie trzyma - a tym się najbardziej martwię. 
mam wrażenie, że już lepiej Kai. "rzężenie" to prawdopodobnie cofający się pokarm, bo Kaja zaczęła ostatnio sporo ulewać 
Była dzisiaj położna środowiskowa i powiedziała, że mogę spokojnie na spacer z tym katarkiem iść. Jutro ma być ładnie i może wreszcie pierwszy spacer zaliczymy z Kają.