Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nie nadrobię - nie ma szans. Widziałam tylko, że angelstw wznowiła staranka - &&&&&&&&&&&&&&&& kochana. Za ok. 30 min.idę szykować kąpiel dla niuni, więc tak szybciutko.
teraz walczymy z alergią pokarmową - testujemy 2 mleko i jest już poprawa, wysypka prawie zniknęła z buźki. A propos kolek, to Kaja się pręży i napina, ale w konsekwencji daje radę sama i puszcza moc bączków, więc nie ma tragedii.
Spróbuję jeszcze dzisiaj zajrzeć jak już odpaliłam komputer
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco :-*
wiadomo, zdarzają się odchyły od normy, ale już radzę sobie coraz lepiej. Niunia coraz większa, uśmiecha się prześlicznie (ale jeszcze nie udało mi się uchwycić tego na zdjęciu
- za to dużo dziwnych, śmiesznych min), zaczyna wydawać z siebie jakieś dźwięki - pewnie niedługo zacznie gugać
, więc staram się rozmawiać z nią coraz więcej 

Waży już 300g i ma 16cm
Szyjka którą tak się martwię długa 4cm i ładnie ukształtowana, ale... mam nisko łożysko, na tylnej ścianie i styka się prawie z ujściem szyjki ale jej nie zasłania. Mam nadzieję że się podniesie - będziemy sprawdzać za trzy tygodnie - trzymajcie kciuki proszę