• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Strasznie mnie to zaciekawilo. No bo czytalam ze stosowana za wczesnie tzn przed owulacja moze ją wstrzymać ale zeby az tak pokręcić że uniemożliwia zajście w ciąże to jestem w szoku

8dc . W tym cyklu dodatkowo chodzę na monitoring. 6dc pechol mial 12 mm . W poniedziałek idę na sprawdzenie jak rośnie. ..
Super ze będzie u was taka mala różnica. Ja bardzo chcialam ok 2 lata a tu jak dobrze pójdzie to bedzie moze 4.... eh... ni nic oby w ogóle się udało. ..

Angelstw Martaha może mieć rację. Ja brałam duphaston przez 3 miesiące, potem zmieniłam na luteinę - brałam 4 miesiące albo i dłużej. W końcu miałam już dość i stwierdziłam że we wszystkie ciąże zachodziłam bez wspomagaczy. W tą ciążę zaszłam w pierwszym cyklu bez luteiny:biggrin2: Dodam że chodziłam na monitoring i leki brałam już po stwierdzonej owulacji

Martaha ja też zawsze chciałam małą różnicę wieku ale życie pisze swoje scenariusze...

martaha będzie mala roznica jak sie nam uda...zobaczymy. A za Ciebie juz kciuki sciskam!! Moze razem bedziemy oczekiwały :-)

Naala ja nie twierdzę ze martaha nie ma racji tylko nie mogę zrozumieć działania "przeciwciążowego" luteiny.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry