Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

w weekend piorę ciuszki i mąż poprasuje, jutro jadę kupić fotelik. Przymierzę koszule czy pasują.. ojojoj.
w końcu mam wolny weekend więc mogę odpocząć ( czytaj posprzątać, poprać i pogotować
) i na spokojnie się do Was odezwać bo ostatnio już mnie trochę wykańczają te moje 10-cio godzinne zmiany
, od początku stycznia jak wracam po 20 do domu to tylko prysznic łóżko, próba obejrzenia jakiegoś filmu i nawet nie wiem w którym momencie odpływam
We wtorek miałam wizytę u mojej gin, zwiększyła mi dawkę accardu i clexane z 40 na 60, bo jak stwierdziła nie podobają się jej moje przepływ. Tylko nie wiem czy nie podobało jej się to co widziała czy to, że ze względu na słaby sprzęt nie mogła się im dokładnie przyjrzeć
Stwierdziła że dmuchamy na zimne i dała skierowanie na usg Dopplera, zobaczymy co wyjdzie. 
teraz musi być już wszystko dobrze uwierz w to
tylko ja tak mam???
:*