• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

A jestes pewna ze to pecherz a nie kamien z nerki? Mnie w piatek zszedl taki o srednicy 1 cm, meczylam sie caly tydzien i sama nie bylam pewna czy to pecherz czy kamien bo bol niesamowity i to chodzenie do lazienki co 15 min, koszmar. Tyle ze kamice nerkowa mam od 15 lat wiec jestem poniekad przyzwyczajona. Tak czy siak pij duzo wody

reklama
Angelstw, jak samopoczucie dziś? Idziesz gdzies do lekarza, na betę albo na IP?

Martaha, czemu Ty traciłaś poprzednie ciąże? Były wcześniej serduszka, beta prawidłowo wtedy przyrastała, bo nie pamiętam.

Czekam w kolejce na bete. Krwawie od rana brzuch pobolewa szyjka miekka otwarta takze same wiecie. Ta beta to formalnosc. Mam tylko nadzieje ze sie oczyszcze sama bez problemu

Doris 2 pierwsze to puste jaja płodowe bety wtedy wcale nie badałam. Później zrobili mi kariotypy i sama troszkę pobadałam i bez jakichkolwiek leków urodzilam córkę brałam tylko femibion. Później 2 ciąże z obumarciem zarodka znowu jakieś badania i wszysyko niby ok ale dostałam acard i clexane ale wtedy byla biochemiczna bo beta doszła do 180 i spadła. A teraz... czekam na cud a jutro zrobie betę. ...
Angelstw kciuki za ciebie&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry